Özel İdare ekibine teşekkür belgesi

Of Kaymakamı Eren Arslan, kar mücadelesi nedeniyle Özel İdare çalışanlarını teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.

Özel İdare ekibine teşekkür belgesi

Of’ta yoğun yağan kar yağışı sonrası kapanan yolların açılmasında gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı Özel İdare ekibi çalışanları Of Kaymakamı Eren Arslan tarafından teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.

 

Şantiye binasını ziyaret eden ve çalışanlarla sohbet ederek belgelerini sunan Kaymakam Arslan, son durum hakkında Şantiye Şefi Aydın Bilgin’den bilgiler aldı. Vatandaşların on yıldır ilk kez böyle bir kar yağdığını söylediklerini belirten Kaymakam Arslan: “Tüm şantiye çalışanlarımıza ben buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. 3 greyder, 1 kepçe ve 3 Kamyon ile birlikte gece gündüz demeden 52 köy yolunu ulaşıma açmak için büyük bir gayret gösterdiler. Allah şükürler olsun ki hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadık ve önceden alınan tedbirler ile birlikte bu zor süreci arkadaşlarımızın özverili çalışmaları sonucunda mutlu bir şekilde tamamladık” dedi.  

 

Sayın Kaymakamımızın talimatları doğrultusunda Diyalize giren hastalarımızın yollarını önceden tespit ederek anında müdahale yaptıklarını belirten Şantiye Şefi Aydın Bilgin; “Bizleri bu zor süreçte biran olsun yalnız bırakmayan sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ederiz. Muhtarlarımızın yolların açılması noktasında gösterdikleri sabır ve yardımlar sonucunda arkadaşlarımızın işleri çok kolaylaştı. Ben buradan kendilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24