Özel Eğitim Okulu öğrencileri galoş üretimine başladı

Yakup Türköz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu öğrencileri tarafından üretilen Galoşlar Of Kaymakamı Eren Arslan tarafından İşadamı Adem Akyıldız’a teslim edildi.

Özel Eğitim Okulu öğrencileri galoş üretimine başladı

Eylül ayında eğitim ve öğretime başlamasıyla birlikte bölgede önemli bir hizmet vermeye başlayan okulda öğrenciler aldıkları eğitimler sayesinde meslek sahibi olmaya başladılar.

 

Bu kapsamda Galoş üretimini gerçekleştiren öğrencileri tebrik eden Of Kaymakamı Eren Arslan; “Özel Eğitim Okulunun yapılmasında emeği geçen hayırsever işadamımız Murat Türköz’e buradan bir kez daha tüm öğrenciler adına şükranlarımı sunuyorum. Bugün burada çok anlamlı bir olayı gerçekleştiriyoruz.7 ay gibi kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen mesleki alanda birçok başarıya imza atıldığını görmek bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Öğrencilerimizin kısa sürede bu seviyeye gelmesinde emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Galoş Üretimi, Ekmek Sepeti ve Peçetelik, Kuyumcu Kutusu tasarımları ve Saat tasarımları alanında faaliyetlerini yürüttüklerini belirten Okul Müdürü Mustafa Akyıldız; “Bu çalışmalarımızla toplumumuzun özel eğitime muhtaç bireylere karşı olan tutumunu değiştirmeyi ve gençlerimizin toplumla iç içe olmasını sağlamak adına onları üretimde söz ve emek sahibi yapmayı planlıyoruz. Bu projelerde bizleri destekleyen başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere tüm Oflu hayırseverlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

2013-2014 yılında eğitim-öğretime başlamış olan bina 216 metrekare alan üzerine 4 kat şeklinde kurulmuş olup, Of, Çaykara, Dernekpazarı, Hayrat, Sürmene, Köprübaşı ve Araklı’dan gelen 20 öğrenciye eğitim vermektedir. Öğrencilerin ulaşım ve yemek masraflarının devlet tarafından karşılanan okulun bünyesinde dört sınıf, iki atölye, bir adet bilgisayar laboratuarı, rehberlik odası, revir, çok amaçlı salon, yemekhane, arşiv ve öğretmenler odası bulunuyor.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24