30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için adaylık başvuru sürecinin başlamasıyla birlikte Of Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan isimler dosyalarını İlçe Başkanlığına sunmaya başladılar.
Belediye Başkanı Murat Saral’ın dün yapılan törenle başvurusunu yapmasının ardından bugün de iki başvuru birden geldi.
Adaylığını daha önce kamuoyu ile paylaşan Gazeteci Ömer Lütfü Saral ile Öğretmen Güngör Saral da dosyalarını İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu’na sundular.
“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”
Saat 13.00’te düzenlenen törende İlçe Başkanı Terzioğlu’na dosyasını sunan Ömer Lütfü Saral 12 yıllık gazetecilik ve 6 yıllık cemiyet başkanlığı sürecinin olduğunu ve partinin kuruluşundan beri içerisinde olduklarını, bundan sonra da olmaya devam edeceklerini söyledi
“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Saral; “Biz projelerimizle ve hizmete olan şevkimizle bu göreve talibiz. Aday olamazsak dahi hem proje hem de aktif çalışma ile adayımızın yanında olacağız. Millet için millete hizmet yarışında olacağız” diye konuştu.
“Of’tan % 85 oy alacağız”
Saat 14.00’te düzenlenen törenle dosyasını Başkan Terzioğlu’na sunan Güngör Saral 17 yıllık öğretmenlik mesleğinden dün ayrıldığını ve farklı bir branşta hizmete talip olduklarını söyledi.
Aday olması halinde Of’tan en az % 85 alabileceğini belirten Saral; “Biz sadece Ak Parti’ye değil, tüm Of’a hizmet için varız. Biz aday olamazsak bile projelerimizi paylaşacağız. Zoru başaracağımıza ve birlikte başaracağımıza inanıyorum. Adayımızın kesinleşmesi ile birlikte tüm gücümüzle adayımız için çalışacağız. Adaylık için iki yıldır kamuoyundan baskı geldi. Biz de bu baskı neticesinde adaylık başvurumuzu yapıyoruz. Of’un değerli insanları var. Of için desteklerini alacağız ve hizmet için gerekeni yapacağız” diye konutu.
"Partimize olan teveccühe teşekkür"
Ak Parti’ye gösterilen ilgi ve teveccühe teşekkür eden İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Adaylık için partimize gösterilen ilgiden memnunuz. Adaylık sürecinde yönetim olarak herkese eşit mesafedeyiz. Adaylık sürecinin ardından kesinleşecek olan adayımızın etrafında tüm partililerimizin birleşeceğine ve birlikte çalışacağına inanıyorum” dedi.
Of Ajans
öncelik sayın Güngör saralın başkanlık adaylığının hayırlı olmasını dilerim.ofumuza yakışan eğitimli, bilgili ,diğer adaylardan her konuda çok daha üstün biri yaptığı işler ortada başkanlık işini diğer adaylara göre yapabilecek tek kişi bence akp çıkaracak olduğu isim güngör saraldır...değerli oflular lütfen başkan adaylarımızı iyi araştıralım nasıl geçmişleri vardır diye bakalım en önemlisi eğitim durumları nedir buna bakalımherşey of için...