Olcay Saral’dan Kaymakam Fırat’a ziyaret

Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret ederek, Ofspor’un maçlarına davet etti.

Olcay Saral’dan Kaymakam Fırat’a ziyaret

Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral ve Yönetim Kurulu Üyeleri Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 

Spor Toto 2.lig Beyaz Grup’ta mücadele ettiklerini belirten Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral; “2014-2015 Sezonunda 19 takımın mücadele ettiği 2.Lig Beyaz Grubu 18. olarak tamamladık ve 3.lige düştük. Bir yıl aradan sonra 2015-2016 Sezonunda 19 takımın mücadele ettiği 3.Lig 2.Grupta Play Off ile Şampiyon olup tekrar 2.Lig’e yükseldik. Bu yılda pek istemediğimiz sonuçlar alarak son sırada yer alıyoruz. İnşallah ligin ikinci yarısında daha güzel sonuçlar alarak üst sıralar yükseleceğiz” diye konuştu.

 

Of Kaymakamı Eyüp Fırat; “Futbol kenti Trabzon’un bir temsilcisi olan Ofspor’umuzu ligin üst sıralarında görmek istiyoruz. İlçemizin birçok alanda başarıları var. Futbolda da başarılı olmalıyız. Hep birlikte el ele vererek takımımıza desek olacağız. İnşallah hedefe ulaşmak için gerekli olan başarılı sonuçları alırız. Sizlere de takımımıza güveniyoruz. Başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretin ardından Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, Kaymakamımız Sayın Eyüp Fırat’a Ofspor markalı çay hediye etti. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24