Okullar Caddesi yenilendi, öğrenciler mutlu oldu

Of’ta okullar caddesi olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi’nin parkeleri baştan aşağı yenilendi. Başkan Saral, Caddenin ışıklandırmasının da yapılacağını ifade etti.

Okullar Caddesi yenilendi, öğrenciler mutlu oldu

Of Belediyesi tarafından başlatılan Cadde ve Sokak yenileme çalışmaları devam ediyor. Yalı Caddesi ile Barbaros Caddesi’nin yenilenmesinin ardından Okullar Caddesi olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi de yenilendi.

 

Doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokakları yenilemeye devam edeceklerini belirten Başkan Saral, “Of’umuzun en büyük rüyasından biri olan doğalgaz nihayet Of’a geldi. Ancak doğalgaz çalışmaları nedeniyle Cadde ve Sokaklarımızda ciddi derecede hasarlar meydana geldi. Bizler de cadde ve sokaklarımızı yenilemeye başladık. Yalı Caddesi ile başladık. Burada bazı aksaklıklar yaşadık. İnşallah kısa sürede oradaki eksiklikler giderilecek. Barbaros Cadde ile devam ettik. Barbaros Caddemiz Of’umuza apayrı bir hava kattı. Halkımız ve Esnafımızdan dua ve teşekkür alıyoruz. Şimdi de Cumhuriyet Caddemizi yeniledik. Okullarımızın bu bölgede bulunması nedeniyle Of’umuzun eğitim caddesi olarak bilinen bu caddemizin parke çalışmasını tamamladık. İnşallah kısa süre içerisinde sahil iç yolda yaptığımız ışıklandırma gibi buranın ışıklandırmasını da yapacağız. Eğitime verdiğimiz önem gereği eğitim caddemizi de güzelleştirmeyi amaçlıyoruz. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize güzel bir cadde sunmuş olacağız” diye konuştu.

 

Doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde yenileme çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Saral; “İnşallah kısa bir süre içerisinde doğalgazımız İrfanlı Mahallemize ulaşacak. Of Merkez’deki çalışmaların tamamlanmasının ardından bizler de yenileme çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz. Halkımıza daha güzel ve daha ferah bir yaşam sunmak için çalışmalarımız yoğun tempoda devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
cevdet aydın
cevdet aydın - 10 yıl Önce

ALLAH razi olsun sayın MURAT SARAL'A,sayın başkanim bir yeri deyil her yeri o sekilde güzel olmalı bence saygılar.

A. Cevahir
A. Cevahir - 10 yıl Önce

Yaz tatilinde uyuyan belediye okulların başlaması ile yola başladı. Seçim yatırımı bu yol. Ofun bir çok yeri bu şekilde olmalı ve ihaleleride akrabalarına değil adam gibi usuluna göre vermeli. Gerci şimdiki başkanın bunları yapmasıda iyidir.

e yavuz
e yavuz - 10 yıl Önce

okullar caddesi bildiğim kadar 4. kez yenilendi. İrfanlı mahallesindeki sokakları da parke döşeseniz fena olmaz.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24