Okul Sporlarında Satranç ve Futsal şampiyonlarına ödül

Of Kaymakamlığı, Of Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 4. geleneksel Kış Okul Spor Oyunları Satranç ve Futsal şampiyonları ödüllerini aldı.

Okul Sporlarında Satranç ve Futsal şampiyonlarına ödül

Of Kaymakamlığı, Of Belediye Başkanlığı ve Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 4. geleneksel Kış Okul Spor Oyunları Satranç ve Futsal kategorilerinde yapılan müsabakalar ile başladı.

 

Of Gençlik Merkezinde yapılan müsabakalar final karşılaşmaları sonucunda dereceye giren öğrenciler madalya ve kupalarla ödüllendirildi.

 

Satranç müsabakalarında birinci olan ilkokullarda Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulundan Kamil Okur, Ortaokullarda birinci olan Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulundan Barış Abdikoğlu, Liselerde birinci olan Solaklı Fen Lisesinden Oğuz Berk Aydın’a madalya, kupa ve hediyeleri Of Kaymakamı Eyüp Fırat tarafından verildi.

 

Kaymakam Fırat yaptığı kısa konuşmada, “Satranç olsun diğer spor dalları olsun gerçekten çok önemlidir. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, velilerimizi kısaca emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

 

İlkokullarda satrançta ikinci olan Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulundan Kerem Saral, Ortaokullarda ikinci olan Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulundan Asaf Holoğlu, Liselerde ikinci olan Solaklı Fen Lisesinden Furkan Kayman’a madalya, kupa ve hediyeleri Of Müftüsü Recep Onat tarafından takdim edildi.

 

Satrançta üçüncü olan; İlkokullar kategorisinde Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulundan Eren Eroğlu, Ortaokullarda Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulundan Erdem Çevik, Liselerde Solaklı Fen Lisesinden Faruk Kılıç’a madalya, kupa ve hediyeleri Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından verildi.

 

Dördüncü olan takımlardan; İlkokullar kategorisinde Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulundan Enes Budak, Ortaokullarda Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulundan Samet Atmaca, Liselerde Solaklı Fen Lisesinden M.Haluk Şen’e madalya ve kupaları Of İlçe Gençlik Spor Müdürü Özcan Demirel tarafından verildi.

 

İlkokullar arası Futsal müsabakalarında takım halinde şampiyon olan Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokuluna kupası Of Kaymakamı Eyüp Fırat tarafından verilirken ikinci olan 28 Şubat İlkokuluna ikincilik kupası Of Müftüsü Recep Onat, üçüncü olan İsmail Yıldırım İlkokuluna üçüncülük kupası ise İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından verildi.

 

Okul Spor Oyunları kapsamında ikinci aşamada ortaokullar ve liseler arası,  Bocce, Dart, Masatenisi, Voleybol, Futsal ve Futbol müsabakaları yapılacak. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24