Okul sporları okçuluk müsabakaları Of’ta yapıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor Trabzon İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Okçuluk yarışmaları Of’ta düzenlenmeye başladı.

Okul sporları okçuluk müsabakaları Of’ta yapıldı

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası okçuluk yarışmaları ilk kez Of’ta düzenlendi.

 

Of İlçe Stadı’nda yapılan ve iki gün süren müsabakalarda dereceye giren öğrenciler Antalya’da yapılacak Türkiye şampiyonasına katılacak.

 

Of İlçe stadında yapılan yarışmaların açılış törenine katılan Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Trabzon Gençlik Hizmetleri Spor İl Şube Müdürü Yusuf Çebi'den Okul Sporları ve Okçuluk hakkında bilgi aldı.

 

Of İlçe Spor Müdürü Özcan Demirel törende yaptığı açıklamada; “Sayın Kaymakamımız Eyüp Fırat bey ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Birdal Öztürk beyin destekleri ile Okçulu yarışmaları artık Of’umuzda yapılacak. Destekleri nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Kaymakam Fırat ise yaptı açılamada Ata sporumuz Okçuluk müsabakalarının Of’ta yapılmasına katkı sağlayan İlçe Spor Müdürü Özcan Demirel’e ve İl Müdürü Birdal Öztürk’e teşekkür etti.

 

Kaymakam Fırat, programa katılan daire amirleriyle birlikte stadyumda devam eden ok atışı yarışmalarını bir süre izledi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24