Okul güvenliğinde Of işi sıkı tutuyor

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen toplantıda İŞKUR kapsamında okullarda göreve başlayan “Güvenlik Görevlileri’ne bilgilendirme eğitimi verildi.

Okul güvenliğinde Of işi sıkı tutuyor

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İŞKUR kapsamında okullarda göreve başlayan “Güvenlik Görevlileri” ne yönelik olarak görevlerinde uymaları gereken kurallar hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Süleyman Bedir, ilgili polis memurları ve okul güvenlik görevlileri katıldı.

 

Projenin hayata geçirilmesinde emeği olan herkese teşekkür eden Müdür Kabahasanoğlu; “İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği okullarımızda görevlendirdiğimiz Güvenlik Görevlileri son derece yerinde bir uygulama olmuştur. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum. Emniyet ile koordineli çalışarak okullarımızda sorunlar yaşanmadan bu yılı da tamamlayacağımızı umuyorum. Sizlerin görev anlayışıyla belki de yaşanabilecek muhtemel olayı önceden sezip tedbir almanız daha büyük olayları engellemiş olacaktır. Bizim için yaptığınız görev çok önemlidir. Üstelik sizler okullarımıza gelen insanlar için ilk kişilersiniz. Sizlerin tavırları onlar üzerindeki etki olumlu ise okula olumlu yansıyacak, olumsuzsa olumsuz yansıyacak. Onun için sizlerin giyimi, kuşamı, tavrı bizler için önem arz ediyor.  Şimdiden yapacağınız görevlerde hepinize başarılar diliyorum” dedi.

 

Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan ise yaptığı konuşmada; “Öncelikli olarak yeni göreviniz hayırlı olsun. Çok önemli görev icra ediyorsunuz. Çünkü burada çocuklarımızın güvenliği söz konusudur. Ayrıca sizler saygın görevler yapıyorsunuz. Yaptığınız görevin farkına varırsanız saygınlığınız da artar. Görev alanınızda eğer bir problem görürseniz öncelikli olarak okulunuzun görevli polisine olmadı bizi olaydan haberdar ediniz. Sizler kamu görevlisiniz. Görev anlayışınızı bu minvalde yapınız. Giyim kuşamınıza azami dikkat etmelisiniz. Sizlerin görev bilinci, iş ahlakı olaya hâkimiyetiniz okullarımızda huzurlu ve güvenli ortam sağlayacaktır. Bizler her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullansı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24