Öğrenciler okuma etkinliğinde buluştu

Of Halk Kütüphanesi tarafından düzenlenen etkinlikte bir araya gelen öğrenciler kitap okudular.

Öğrenciler okuma etkinliğinde buluştu

Of Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu ek bölümünde hizmet veren Of Halk Kütüphanesi, düzenlediği okuma etkinliği ile öğrencileri buluşturdu.

 

Of Hükümet Konağı’nın yenilenmesi esnasında yıkılan Of Halk Kütüphanesi, bir yandan yeni binasına kavuşacağı günleri beklerken bir yandan da Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu’nda kendisine tahsis edilen alanda hizmet vermeye devam ediyor.

 

Halkın ve öğrencilerin kütüphaneye ve kitaplara sevgisini arttırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Kütüphane Müdürü Ferhan Özdemir; “Of Halkımızın ve Of’ta öğrenim gören ilk, orta, lise ve üniversite öğrencilerimizin kitaplara ve kütüphanelere olan ilgisini arttırmak ve sevgilerini kazandırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Düzenlediğimiz bu okuma etkinliği ile de buna destek verdik. Öğrencilerimizin ilgi ve alakası bizleri mutlu etti. Kütüphanemiz Pazar ve Pazartesi günleri hariç Cumartesi günleri de hizmet vermekteyiz. Tüm Of halkımızın ve öğrencilerimizin Kütüphanemizden daha çok faydalanmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24