Öğrenciler Kaymakam ve Başkanlığı devraldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Of Kaymakamlığı, Of Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden öğrenciler, makamları devraldı.

Öğrenciler Kaymakam ve Başkanlığı devraldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Of’ta makamlar çocuklara devredildi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Okul Müdürü Rıza Ercihan ile birlikte

Of Kaymakamlığını ziyaret eden İsmail Yıldırım İlkokulu öğrencileri, Kaymakam Arslan’a çiçek takdim ettiler.

 

Kaymakam Arslan, 23 Nisan geleneği doğrultusunda makamını İsmail Yıldırım ilkokulu birinci sınıf öğrencilerinden Nihat Çakır’a devretti.

 

BU İŞİ HALLETTİM

Koltuğa oturan minik Nihat, ilk önce ziyaretçilerine çay ikramında bulundu. Ardından Belediye Başkanını telefonla arayarak kendi okulu olan İsmail Yıldırım İlkokulu bahçesinde oyun parkı yapılmasını istedi. Olumlu yanıt aldığını belirterek; “Bu işi hallettim” demesi neşeli anların yaşanmasına neden oldu.

 

O HALDE CEZA VERELİM

Yazı İşleri personeli tarafından çiçeği burnunda Kaymakama bir dosya sunuldu. Dosyanın ne olduğunu soran Çakır, “Dosyada 3091 sayılı kanun gereği karar verilmesi gereken konu var” cevabını alınca “bu da nedir” diye tekrar sordu. Personelin; “Vatandaşın biri komşusunun arazisini izinsiz olarak kullandı ve arazi sahibi de onu şikâyet etti” demesi üzerine Çocuk Kaymakam Nihat Çakır; “O halde ceza verelim” deyince makamda bulunanlar kahkahaya boğuldu.

 

ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYE EDEN TEK DEVLETİZ

Çocukları kabulünden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Arslan; “Dünyada çocukların bir günü bayram olarak hediye eden tek devlet olan ülkemizde birlik ve beraberlik içerisinde ‘Milli Egemenlik Haftasını’ kutluyoruz. Bu vesile ile ‘Gelecek Sizlerin Eseri Olacaktır’ diyen devletimizin kurucusu yüce Atatürk’ü O’nun silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum. İnşallah sizlerin inşaa edeceği gelecek, bugünlerden daha iyi olacaktır. Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlayacağımız 2023’te dünyanın en gelişmiş ekonomisine sahip, barışın ve kardeşliğin hakim olduğu güçlü Türkiye ideallerini sizler yakalayacaksınız” dedi.

 

Koltuğu iade eden Çocuk Kaymakam ve arkadaşlarına Of Kaymakamı Eren Arslan tarafından çeşitli hediyeler verilerek birlikte fotoğraf çektirdiler.

 

BAŞKAN VE MÜDÜRE DE ZİYARET

Uygulama kapsamında Of Merkez Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulunu temsilen bir grup öğrenci Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret ederken 28 Şubat İlkokulu öğrencileri de İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nu ziyaret ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24