Of’un yeni kaymakamı Hayrettin Çiçek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından Of Kaymakamlığı’na Muğla Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek’in görevlendirildiği öğrenildi.

Of’un yeni kaymakamı Hayrettin Çiçek

Of Kaymakamı Memiş İnan’ın Trabzon Valiliği Hukuk Müşavirliği’ne görevlendirilmesiyle boşalan Of Kaymakamlığı’na Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek’in görevlendirildiği öğrenildi.

Yatağan’a da önce görevlendirilmişti

Kaymakam Çiçek’in Yatağan Kaymakamlığı’na da benzer şekilde İçişleri Bakanlığı tarafından önce görevlendirilmiş ardından da kararname ile atanmıştı.

Hayrettin Çiçek kimdir?

1984 yılında Elazığ'da doğan Çiçek, ilk ve orta öğrenimini Elazığ'da, lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. 2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünü bitirdi. 2007 yılında yapılan Kaymakamlık sınavını kazandı. Bir yıl süreyle İngiltere Sussex Üniversitesinde dil eğitimi gördü. Sırasıyla Tokat-Sulusaray, Kastamonu-Bozkurt, Erzincan-Kemah ve Erzurum-Aşkale ilçelerinde görev yaptı.

İçişleri Bakanlığı’nın 10.02.2017 tarih ve 2017/463 sayılı onayıyla Yatağan Kaymakamı olarak görevlendirilen Çiçek, daha sonra kararnameyle Yatağan Kaymakamı olarak atanmıştı. 02.03.2017 tarihinden itibaren Muğla Yatağan Kaymakamı olarak görev yapan Çiçek, evli ve iki çocuk babasıdır.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24