Of’un su ve elektrik sorunu bitmiyor

Of’ta Cuma günü akşam saatlerinde başlayan sağanak yağışın ardından içme sularında ve elektrik şebekesinde meydana gelen arıza vatandaşları isyan ettirdi.

Of’un su ve elektrik sorunu bitmiyor

Of’ta Cuma ünü akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur nedeniyle çok sayıda işyeri ve bodrum kat sular altında kaldı.

 

Yağış nedeniyle İrfanlı Mahallesine içme suyu ve elektrik sağlayan şebeke hatlarına arıza meydana geldi.

 

Çamlı Mahallesi yolunda yaşanan kayma nedeniyle su attı koptu ve İrfanlı Mahallesine gece boyu su verilemedi.

 

İrfanlı Mahallesine elektrik sağlayan trafonun altında bulunduğu binanın bodrum katının da su basması nedeniyle elektrikler tedbir amaçlı kesildi.

 

TİSKİ yetkililerinin gece boyu ve Cumartesi gün boyu yaptıkları çalışmaların ardından elektrik trafosunun bulunduğu binanın suyu boşaltılarak elektrikler verildi.

Yine TİSKİ ekiplerinin gün boyu çalışmalarının ardından 130 metrelik su hattı da değiştirilerek akşam saatlerinde mahalleye su verilmeye başlandı.

 

Öte yandan Of’a içme suyu sağlayan şebekenin bulunduğu alana da yağmur suyu dolması nedeniyle içme suyuna yağmur suyu karıştı.

Suların bulanık akması vatandaşları tedirgin ederken yetkililer vatandaşları suları kaynatmadan ve zorda kalınmadıkça da içme suyu olarak kullanılmaması konusunda uyardılar.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ÇETİN
ÇETİN - 9 yıl Önce

OFUN KADERİ BU.............................

baştürk
baştürk - 9 yıl Önce

hikaye gibi.nerden nereye.özel sektör demek hizmet demek.hahaha.devletin sunmadığı hızmeti özel sektör nıye sunsun kı.adam alacağı paraya bakar.ayın neredeyse 3 te bırınde su ve elektrık yoktu.hangınızın su ve elektrık faturası öncekı aylara gore az geldı.ama hepinizin sağlık faturası katlandı depilmi.ama olsun.ben istikrarı sevıyorum.13 yıl öncede işsizdim şimdide.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24