Of’un Medya sahipleri ve çalışanları Soylu’yla buluştu

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Of’taki Medya Sahipleri ve Medya çalışanları ile bir araya geldi.

Of’un Medya sahipleri ve çalışanları Soylu’yla buluştu

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Yoğun tempo içerisinde çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret eden Soylu STK’larla da bir araya geliyor.

 

Of Medya Derneği’nin organizasyonuyla Of’taki Medya Sahipleri ve Medya Çalışanları ile bir araya gelen Soylu çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Dumlusu Yeşil Vadi Dinlenme Tesislerinde düzenlenen buluşmaya Of Medya Derneği Başkanı ve Of Havadis Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar, Of Medya Derneği Üyeleri olan Ofmedya.com sahibi Harun yılmaz, Radyo Of ve Canlıof.com Sahibi Serkan Kul, Of’un Nabzı Gazetesi adına Fahri Hacıcaferoğlu, Murat Gözütok ve İmdat Osmanoğlu, Anadolu Ajansı Dernekpazarı Muhabiri Yaşar Falcı, Anadolu Ajansı Of Muhabiri Mustafa Yaşar, Karadeniz Medya Reklam Sahibi Arif Azak, Of Havadis Yayın Kurulu Üyesi İzzet Keleş, Ofmesaj.com sahibi Şefik Üstündağ ile Ömer Lütfü Saral ve Şemsettin Öztürk katılırken Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ile Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu da Soylu’ya eşlik ettiler.

 

Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar’ın açılış konuşması ile başlayan programda Medya sahipleri ve çalışanları da söz alarak çalışmaları hakkında nilgiler verdiler.

 

Medya çalışanlarının zor şartlarda önemli bir görev ifa ettiklerini belirten Of Medya Derneği Başkanı Yaşar, Medya Kuruluşlarına ve Medya çalışanlarına gerekli desteğin verilmediğini ve bunun dikkate alınması gerektiğini ifade etti.

 

Anadolu Ajansı Dernekpazarı Temsilcisi Yaşar Falcı’nın; “Gece gündüz çalışmalarınız takdirle karşılanıyor ve hep konuşuluyor. Aama bazı vatandaşların bu çalışmalarınızın seçimden sonra aynı şekilde Trabzon için devam edip etmeyeceğini merak ediyor” sorusuna ise Soylu; “Ben Trabzon Milletvekili adayıyım ve elbette Trabzon için çalışacağım. Benim geçmişim belli. Hangi görevlerde bulunduysam hepsini en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Şimdi de Trabzon için daha fazla efor sarf edeceğim” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 9 yıl Önce

SAYIN GENEL BAŞKAN YARDIMCIM VE TRABZON MİLLETVEKİLİM YOLUN AÇIK OLSUN SONUNA KADAR YANINDAYIZ.SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24