Of’un beyaz örtülü en güzel resimleri

Of’ta 2 gün süren kar yağışının ardından oluşan doğal güzelliklerin en güzel karelerini Of Havadis sizler için fotoğrafladı.

Of, 2015’i karla karşıladı. 7 Ocak Çarşamba günü akşam saatlerinde başlayan kar yağışı 8 Ocak Perşembe günü gün boyu ve gece boyu devam etti.

 

Cuma sabahına pırıl pırıl bir güneşle uyanan Of, kartpostallık manzaralara sahne oldu.

 

Of Merkezde 40-50 santimetre seviyelerine ulaşan kar, yüksek mahallelerde bir metreyi açtı. Yolların ulaşıma kapanması nedeniyle kardan zarar gören elektrik iletim hatları da onarılamadı.

 

Çok sayıda mahallenin yolu ulaşıma kapalı ve çok sayıda mahallede de elektrik yok. Of Merkezde de elektriklerin kesilmesi nedeniyle içme suyu şebekesi de çalışmadı ve şehre gün boyu su verilemedi.

 

Bütün bu aksaklıklara rağmen sağlık için, toprak için ve yeraltı suları için büyük bir nimet, bolluk ve bereket olan kar, Of’a da ayrı bir güzellik kattı.

 

Of Havadis, Of’un kartpostallık karelerini siz değerli takipçileri için fotoğrafladı…

 

7-8 Ocak 2015 tarihinde Of’ta yağan karın ardından Of’ta oluşan güzel görüntüleri Foto Galeri bölümünden izleyebilirsiniz.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
murat alem
murat alem - 9 yıl Önce


Of kar ile daha bir güzel olmuş.Fotoğraflarda çok güzel ancak caddelerde hala kar yığınları var. Kar temizlemesi yapılmadı,karlar eriyor derya içre dolaşır olduk...Hulasa kar Of'ta da güzel ama hazırlık yok. Karla mücadale yok. Botlar eski. Yazık...

hasan
hasan - 9 yıl Önce

Fotoğraflarınız çok güzel ancak birde kar yağdıktan sonra ana caddelerin(eski garaj,okullar caddesi,yalı cad...)fotoğraflarını çekseniz.Rezilliğin Of'a ne kadar yakışmadığını görürsünüz.Yarın okullar açılacak hala yollar perişan.El insaf...

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24