Of’ta yoğun bayram trafiği

Ramazan Bayramı arifesinde Of’ta yoğun bir gün yaşandı. Trafik kilitlendi, cadde ve sokaklarda yürüyecek yer bulunmazken, alış veriş merkezlerinde ve pazarda son yılların en yoğun günü yaşandı.

Of’ta yoğun bayram trafiği

Ramazan Bayramı Arife günü Of son yılların en yoğun gününü yaşadı. Of Merkezde hayat adeta durma noktasına geldi.

 

Jandarma Trafik ekipleri şehir merkezinde çalıştı

Of dışında yaşayan Ofluların bayram nedeniyle Of’a gelmesi Of’un yoğunluğunu katladı. Arefe gününün Of’un hafta günü olan Perşembe gününe denk gelmesi nedeniyle Of yoğun bir gün yaşadı.

 

Sabah saatlerinden itibaren aşırı yoğun bir araç trafiğinin yaşandığı şehir merkezinde vatandaşlar araçlarını park edecek yer bulmakta zorlandı. Ana caddelere ve ara sokaklara yapılan parklar yüzünden trafik tamamen kilitlendi.

 

Belediye Zabıta Trafik ekipleri ve Emniyet’in Trafik Polisi ekipleri yetersiz kalınca Jandarma Trafik ekipleri de Of şehir merkezinde trafiğin akışını sağlamaya çalıştı.

 

Bankalar da uzun kuyruklar oluştu

Arife gününün 16 Temmuz’a denk gelmesi nedeniyle memur ve işçi maaşlarının yoğunluğuna emekli maaşları ve çay parası ödemeleri de eklendi.

 

Emekli Maaşlarının erkene alınması ve Çaykur’un yaş çay bedellerini bayram öncesinde ödemesi nedeniyle bankalar önünde uzun kuyruklar oluştu.

 

Bankamatiklerden paralarını alan vatandaşlar alış veriş merkezlerine, mağazalara ve pazara akın ettiler. Vatandaşlar, cadde ve sokaklarda yürüyecek yer bulmakta zorlandı.  

 

Gün boyu yaşanan aşırı yoğun trafik akşam saatlerinde normale döndü.  Of, son yılların en kalabalık günlerinden birini yaşadı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
FATİH SEYHAN
FATİH SEYHAN - 9 yıl Önce

YILLARDIR OF İLÇESİNDE YAPILAN PLANSIZ CARPIK KENTLEŞME MALESEF TRAFİK SIKIŞIKLIĞINI ARTARAK DEVAM ETTİRİYOR HİÇBİR ŞEKİLDE ORTAYA KONMAYAN ÇÖZÜMLER BİRAZDA OFLU HEMŞEHRİLERİMİN DİK KAFALI HAREKET ETMESİ İLE DEVAM EDİYOR KİMSE KIZMASIN

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24