Of’ta uyuşturucu satan bir kişi yakalandı

Of İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda Of’ta uyuşturucu sattığı tespit edilen bir kişi yakalandı.

Of’ta uyuşturucu satan bir kişi yakalandı

Of İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Trabzon Narkotik Şube Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği operasyonda Of’ta uyuşturucu sattığı tespit edilen bir kişi yakalandı.

 

Edinilen bilgiye göre Çaykara Nüfusuna kayıtlı olan ve Of’ta ikamet eden C.B. (30) yapılan teknik takip sonucunda yakalandı. 140 gram uyuşturucu ile yakalanan C.B. gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen C.B. uyuşturucu madde bulundurmak ve satmak suçlarından tutuklanarak Trabzon Bahçecik cezaevine gönderildi.

 

G.K.’yı da yakalamışlardı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gecesinde Okul Bahçelerinde bulunan Atatürk Büstlerine yapılan çirkin hareketin arından titiz bir çalışma yapan Of İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 150 işyeri kamerasını inceleyerek olayın faili G.K.’yı tespit ederek adalete teslim etmişti.

 

Kısıtlı Personelle önemli başarılar

15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin ardından İlçe Emniyet Müdürü başta olmak üzere Komiser ve Komiser Yardımcılarının da görevden alınmasına rağmen kısıtlı personel sayısı ile önemli başarılara imza atan Emniyet Personeli, Of halkının takdirini topluyor.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24