Of’ta şüpheli araç emniyeti alarma geçirdi

Of sahil parkında bulunan terk edilmiş bir araç polis ekiplerini alarma geçirdi. Rize Trabzon Sahil yolu bir süre ulaşıma kapandı.

Of’ta şüpheli araç emniyeti alarma geçirdi

Of sahil park alanında bulunan plakasız ve terk edilmiş bir araç, emniyet ekiplerini alarma geçirdi.

 

Of Sahilinde bulunan Günbatımı Düğün Salonunda yapılacak olan Örnek Kişilerle Kendini Anla, Geleceğini Planla projesi kapsamında Of Belediyesi Eski Başkanı, Eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Oktay Saral’ın konuşmacı olarak katıldığı ve ayrıca çok sayıda öğrencinin katıldığı program öncesinde fark edilen araç, emniyet yetkililerini şüphelendirdi.

 

Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da 14 Ekim Cuma günü akşam saatlerinde Rize’ye gelecek olması nedeniyle güvenlik önlemlerinin hassas bir seviyede olması nedeniyle aracın kontrol edilmesi amacıyla uzman ekipler olay yerine çağrıldı.

 

Üzerinde plaka bulunmayan araç kontrollü bir şekilde didik didik arandı. Araçta herhangi bir düzenek bulunmadığının tespit edilmesinin ardından şasi ve motor numaralarından aracın plakası tespit edildi ve sahibine ulaşıldı.

 

Aracın arızalandığı için sahile park edildiğinin anlaşılmasının ardından ulaşıma kapanan Rize Trabzon Sahil yolu yeniden ulaşıma açıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24