Of’ta sevgililer gününe özel Kalp Günü

Of Devlet Hastanesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü için özel olarak düzenlenen “Sevgililer gününde kalbini kontrol et, sevdiklerini üzme” etkinliği ile 174 kişinin kalp sağlığı kontrol edildi.

Of’ta sevgililer gününe özel Kalp Günü

Sevgililer gününde kalbini kontrol et, sevdiklerini üzme

14 Şubat Sevgililer Günü, Of Devlet Hastanesi tarafından düzenlenen “Sevgililer gününde kalbini kontrol et, sevdiklerini üzme” etkinliği ile kutlandı.

Etkinlik kapsamında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ahi Evren Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. M. Raşit Sayın, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Sefer Usta ve Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Ömer Faruk Çırakoğlu, üç ayrı poliklinikte hastalara kardiyoloji alanında hizmet verdi.

Kronik Kalp ve Damar hastası olan hastaların poliklinik muayenesinin yanı sıra kontrol amaçlı olarak başvuran 174 hastanın tetkikleri yapılıp tedavileri düzenlendi.

Etkinlik nedeniyle Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkan Vekili Ahmet Çapoğlu, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Kemal Süleyman, Sağlık Hizmetleri Başkanı ve Ahi Evren Başhekimi Vekili Op. Dr. Yavuz Çakıroğlu da Of Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek Başhekim Op. Dr. Şaban Uysal’dan etkinlik hakkında bilgiler aldılar.

Etkinlik kapsamında 174 kişinin kalp kontrollerini yaptırdığını belirten Başhekim Uysal; “İlçede bulunan bir hastane olarak böyle üst düzey bir etkinliğin hastanemizde yapılması bizleri son derece mutlu etmiştir. İlçemizde ve bölgemizdeki vatandaşlarımızın da Kalp Damar Sistemi ile ilgili şikayetlerine yönelik olarak ilgili branş uzmanlarına kolay ulaşmaları sağlanarak bugüne özel artı bir hizmet sunmuş olduk. Bu etkinlik ile 174 hastamızın muayenesi ve kalp hastalıkları ile ilgili taraması yapıldı. Etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan başta Sayın Kaymakamımıza, Sayın İl Sağlık Müdürümüze, Sayın Belediye Başkan Vekilimize ve değerli doktorlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sevginin kaynağının kalp olduğunu belirten Kaymakam Eyüp Fırat ise yaptığı açıklamada; “Gerçekten çok güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçenleri kutluyorum. Sevginin kaynağı kalptir. 14 Şubat Sevgililer Günü olması hasebiyle de hastanemizde kalp sağlığına dikkat çekmek amacıyla böyle bir program düzenlendi. Bu anlamlı günü tebrik ediyor, tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Kaymakam Fırat, Başkan Vekili Çapoğlu, Müdür Dr. Hakan Usta ve beraberindekiler poliklinikleri ziyaret ederek tedavi gören hastalar geçmiş olsun dileklerinde bulunarak görev yapan doktorlara da teşekkür ettiler.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24