Of’ta Ramazan Bayramı coşkuyla kutlandı

Of’ta Ramazan Bayramı düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Of’ta Ramazan Bayramı coşkuyla kutlandı

Ramazan Bayramı nedeniyle camilere akın eden vatandaşlar Bayram Namazının ardından bayram kutlamalarına başladılar.

 

Of’ta protokolün bayram adresi her zamanki gibi Çarşıbaşı Camii oldu. Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Müftüsü Recep Onat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu bayram namazını Çarşıbaşı Camiinde kıldılar.

 

Kılınan Bayram namazının ardından Camii içerisinde başlayan bayramlaşmalar, camii çıkışında da devam etti.

 

Kaban Mahallesi’nde kahvaltı

Kaban Mahallesi’nde düzenlenen kahvaltı programına katılan Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Müftüsü Recep Onat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, mahalle sakinler ile birlikte kahvaltı yaparak bayramlarını kutladılar.

 

Resmi Bayramlaşma Belediyede

Resmi Bayramlaşma töreni ise Of Belediyesi’nde yapıldı. Protokolün yanı sıra siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum temsilcileri, esnaf ve vatandaşların katıldığı törende Başkan Sarıalioğlu, katılımcıların bayramını kutladı. Çikolata ve çay ikramı yapılan katılımcılar, birbirleriyle bayramlaştılar.

 

Jandarma, Polis merkezi, Hastane ve Cezaevi ziyaret edildi

Belediyedeki bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri Of Jandarma Komutanlığını, Of Polis Merkezini, Of Devlet Hastanesini ve Of Kapalı Cezaevini ziyaret ettiler.

 

Asker ve Polislerle bayramlaşan protokol üyeleri Of Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan Hastaların da bayramını kutladılar. Of Kapalı Cezaevinde bulunan yaklaşık 70 mahkumu da ziyaret eden protokol üyeleri, mahkumların bayramını kutlayarak istek ve şikayetlerini dinlediler.

 

Şehit ailelerine ziyaret

Bayram törenleri kapsamında Şehit Ailelerini de ziyaret eden protokol üyeleri Şehit Polis Memuru Hüsnü Uyan’ın kabri başında Fatiha okuyarak dua yaptılar. Uyan ailesinin bayramını kutlayan protokol üyeleri daha sonra Şehit Er Mehmet Karaca’nın ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 10 yıl Önce

TÜM İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24