Of’ta İlçe Zümre Başkanları toplandı

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardaki görevli zümre öğretmenler başkanları kurul toplantısı Ulusoy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda yapıldı.

Of’ta İlçe Zümre Başkanları toplandı

2018-2019 eğitim- öğretim yılı öğretmenlerin eğitim- öğretime hazırlıklarını yaptığı seminer çalışmalarıyla başladı. Seminer dönemi çalışmalar kapsamında her branştan öğretmenin katıldığı Zümre Öğretmen Başkanları toplantısı yapıldı.

 

Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda yapılan toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İstiklal Marşının okunmasının ardından Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu bir açılış konuşması yaptı.

 

Kabahasanoğlu konuşmasında; “Değerli meslektaşlarım, 2018-2019 eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun. Bizler 1739 Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kendine güvenen, milli, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren insanlar yetiştirmek istiyoruz. Bu amaçla elimizden gelen gayreti göstermek zorundayız. Hepimiz görevlerimizde birer sınav veriyoruz. Bizler idareci olarak, sizler öğretmenler olarak hepimiz farklı sınavlar veriyoruz. Unutmayalım ki sadece yaptıklarımızdan değil yapma imkânımız olup da yapmadıklarımızdan da sorumluyuz. Siz değerli öğretmenlerimiz sizler eğitimin en önemli aktörlerisiniz. Bu toplumun geleceğinde sizlerin izleri vardır. O nedenle iyi izler bırakmak için çok çalışmak gerekir. İlçemizde akademik başarılarımız her geçen yıl artarak devam ederken sosyal kültürel sportif faaliyetler bakımından çok önemli işlere birlikte imza attık. Bu zamana kadar ki çalışmalarınız nedeniyle bir kez daha sizleri tebrik ediyorum.  Bakanımızın dediği gibi bir kuş iki kanatla uçar. Biz de bir taraftan akademik başarıya bir taraf da erdemli ve ahlaklı insan yetiştirmeye özen göstereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle kazasız, belasız başarılı bir eğitim- öğretim yılı geçirmenizi diliyor, hepinize saygılar sunuyorum”  ifadelerini kullandı.

 

Programda okul zümre başkanları ayrı ayrı toplanarak bu yıl işlenecek konularla ilgili görüş ve önerilerini paylaşarak kararlar aldılar.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24