Of’ta en çok kitap okuyanlara ödül

Of Halk Kütüphanesi tarafından 52.Kütüphaneler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte en çok kitap okuyan öğrenci ve yetişkinlere ödül verildi.

Of’ta en çok kitap okuyanlara ödül

Her yıl Mart Ayının son haftası kutlanmakta olan Kütüphaneler Haftası’nın bu yıl 52.si kutlandı.

 

Of Halk Kütüphanesi tarafından düzenlenen kutlama etkinlikleri, çerçevesinde Of Halk Kütüphanesi’nden en çok faydalanan okuyuculara çeşitli hediyeler verildi.

 

Kütüphanede düzenlenen etkinliğe Of Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Selim Sarı, Of ilçe Seçim Müdürü Mahmut Köse, Of İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Şevket Bulut, Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar, Öğretmen İsmail Bakacak, Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu 4.sınıf öğrencileri ile Kütüphaneden en çok yararlanan ilk, orta ve lise öğrencileri ile yetişkinler katıldı.

 

Etkinlikte Kütüphane ile ilgili bilgiler veren Kütüphane Müdürü Ferhan Özdemir, “Kütüphanemizde 14 bin 936 kitap mevcut olup 586 kayıtlı üyemiz var. 2015 yılında 14 bin 272 okuyucumuz Kütüphanemizi ziyaret ederek bizlerden 3 bin 668 ödünç kitap aldı. 2016 yılının ilk üç ayında ise bu rakamın yarısına ulaştık. İnşallah bu yıl çok daha fazla okuyucumuz Kütüphanemizden istifade edecek” dedi.

 

Halk Kütüphanelerinin insanlar arasında hiçbir ayrım yapmadan her türlü bilgi kaynağını insanlığın hizmetine ücretsiz olarak sunduğunu ifade eden Özdemir; “İnsanlarımıza ömür boyu eğitim ve zamanlarını değerlendirme imkanı vererek toplumun sosyo-kültürel kalkınmasına katkıda bulunuyoruz. Kütüphane Haftası kutlama programımıza katkılarından dolayı Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu Müdürümüz Sayın Yaşar Osmanoğlu’na ve Kitap Sergisinde sergilenen yeni yayınların Kütüphanemize kazandırılmasında öncülük eden İş Bankası Of Şube Müdürümüz Sayın Serkan Geçgen’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Etkinlik kapsamında kütüphaneden en çok kitap alan İsmail Yıldırım İlkokulu 4-A sınıfı öğrencisi Tuğra Saral, İmam Hatip Ortaokulu’ndan 5-E sınıfı öğrencisi Hayrun Nisa Gündoğdu,  Anadolu Lisesi’nden 10-D sınıfı öğrencisi Elif Kurulay ve Yetişkinler Kategorisinde KPSS’ye hazırlanan Hukuk Fakültesi Mezunu Şerif Bağdatlı’ya birer hediye paketi takdim edildi.

 

Etkinliğe katılan Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulu öğrencilerine ise meyve suyu ve pasta ikram edildi. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24