Of’ta en çok kitap okuyanlara altın ve kitap hediye

Of’ta bir yıl içersinde Halk kütüphanesinden en çok kitap okuyan vatandaşlara Kaymakam Sonel tarafından altın ve kitap hediye edildi.

Of’ta en çok kitap okuyanlara altın ve kitap hediye
Kütüphane Haftası nedeniyle Of Kaymakamlığı tarafından düzenlenen törende Of’ta bir yıl içersinde Halk kütüphanesinden en çok kitap okuyan vatandaşlara Kaymakam Tuncay Sonel tarafından altın ve kitap hediye edildi.
 
48 yıldır kütüphaneler haftasının kutlanmasına rağmen ülkemizde kitap okuma oranının çok düşük olduğunun bunun da düşündürücü olduğunu belirten Kaymakam Sonel, “kitap okumanın ve okutmanın önemi sadece haftalarla değil, yılın her günü önemle üzerinde durulması gereken bir konudur” dedi.
 
Sonel, hafta nedeniyle Halk Kütüphanesinden en çok kitap okuyan vatandaşları tebrik ederek “Yapmış olduğunuz bu davranış sizlerin topluma örnek olması ve İlçe genelinde kitap okuma alışkanlığı kazandırılması acısından çok önemli” diyerek altın ve kitap ödüllerini kendilerine takdim etti.
 
Bir yıl içerisinde Halk Kütüphanesinden 40 kitap okuyarak birinci olan mobilyacı Metin Tosun, boş zamanlarını kitap okuyarak değerlendirdiğini ve herkesin kitap okuma alışkanlığı kazanmasını arzu ettiğini söyledi. Kamu görevlisi Talip Keskin 30 kitapla ikinci olurken, öğrenci Sümeyya Kaplan ise 25 kitapla üçüncü olarak dereceye girdiler. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24