Of’ta eğitimde güvenlik ve istişare toplantısı yapıldı

18 Eylül’de başlayacak olan 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının ilçemizde de sorunsuz şekilde geçirilebilmesi için tüm paydaşların katılımıyla güvenlik ve istişare toplantısı yapıldı.

Of’ta eğitimde güvenlik ve istişare toplantısı yapıldı

2017-2018 Eğitim Öğretim sezonu 18 Eylül 2017 Pazartesi günü başlayacak. İlk ve Orta öğretimde yaklaşık 7 bin 300 öğrencinin eğitim göreceği Of’ta Güvenlik İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

 

Of Kaymakamlığı öncülüğünde Of Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Kaymakam Eyüp Fırat, Başkan Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahansanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Tanju Tanriverdi, Emniyet Müdür Vekili İbrahim Sofuoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Temel Bulut ve Mahalle Muhtarları, Daire Amirleri, Okul Aile Birliği Başkanları ve Okul Müdürleri katıldı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu eğitimde yapılacak olan uygulamalar ve yeni sezon öncesi yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Okul servis taşıma ihalelerinin tamamlandığı ve 18 Eylül Pazartesi günü İlkokul, Ortaokul ve Lise servislerinin taşımaya hazır olduğunu ifade etti.

 

Servislerde yaşanan sorunlar nedeniyle muhtarların şirket yetkilileri veya sürücülerle muhatap olmamasını isteyen Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Süleyman Bedir’in bu konuda yetkili olduğunu ve servislerde yaşanan tüm sorunları anında kendilerine iletmelerini istedi.

 

Toplantıda; Hassas olduğu belirlenen okulların başta olmak üzere, okullarda güvenliğin azami ölçüye çıkarılması, okul güvenlik kameralarının tamamlanması ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemine entegrasyonu, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele, çocukların güvenli bir şekilde servislerle taşınması, öğrencilerin gün ışığından daha fazla istifade etmeleri vb. konular görüşüldü. 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
baştürk
baştürk - 7 yıl Önce

çok önemli bir konu.gurculerle ilgili mutlaka bır başlık acılmalı.of sokaklarında edpsızce dolaşmaları sürü halınde yurumeleri sıkıntı oluşturuyor.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24