Of’ta Dinamik Denetim Sürecinde ekipler alanda çalışıyor

Dinamik Denetim kapsamında Of’ta kolluk kuvvetleri, kamu kurumları, mahalli idareler ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinden oluşturulan İlçe Salgın Denetim Merkezi ekipleri denetimlere başladı.

Of’ta Dinamik Denetim Sürecinde ekipler alanda çalışıyor

Türkiye’de Koronavirüs ile mücadele kapsamında 1 Mart’tan itibaren yeni bir mücadele konseptine geçildi.

“Kontrollü Normalleşme Dönemi” olarak adlandırılan dönemde iller; düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli iller olarak kategorileştirilerek salgınla mücadele yöntemleri ortaya konuluyor. Denetim faaliyetlerinin etkinliği ve verimliliği için yeniden çalışma başlatıldı. Bu kapsamda tüm Türkiye genelinde 4 Mart 2021 Perşembe günü hızlı ve etkili denetim seferberliği başlatıldı.

Genelge gereği Of’ta kolluk kuvvetlerinin yanında kamu kurumlarımdan, mahalli idarelerden, sivil toplum kuruluşlarından İlçe Salgın Denetim Merkezi (İSDEM) 6 ekip oluşturuldu.

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, oluşturulan mücadele ekibi ile Of Kaymakamlığı toplantı salonunda bir toplantı düzenledi. İl genelinde ve Of’ta yaşanan vakalara dikkat çeken Kaymakam Çiçek, yapılacak çalışmalarda hep birlikte çalışarak Of’un normalleşmesine katkıda bulunacağını belirterek tüm ekip görevlilerine kolaylıklar diledi.

Toplantının ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Of’ta da saat 10.00’da Kaymakam Hayrettin Çiçek ve oluşturulan ekipler ilçe genelinde denetim yaparak temizlik, maske, mesafe konusunda uyarılarda bulunarak top yekûn mücadelenin önemine dikkat çekti.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2021, 03:28

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
fatih seyhan
fatih seyhan - 3 yıl Önce

of mülki idarecileri gercekden korona virüsün bitmesini istiyorlarsa gercek denetimi kendilerine yapsınlar 60 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olduğu saatlerde akşam 5 den sonra sahilde ki tesisde belediye başkanının katıldığı düğünlerde düğün davetlileri arasında 60 yaş üstü sokağa çıkma yasaklıları olduğunu herkes biliyorsa denetimi ne için yapıyorsunuz diye sorarım şov yapmaya gerek yok

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24