Of’ta denize giren İsmail Mete kayboldu

Of Kıyıcık sahilde ilçesinde serinlemek için denize giren Hasan Mete ile Hakkı Korkut kurtarılırken İsmail Mete ise denizde kayboldu.

Of’ta Kıyıcık sahilinde öğlen saatlerinde denize giren 3 kişiden 2'si kurtarılırken bir kişi ise kayboldu.

Öğlen saatlerinde meydana gelen olayda denize giren Hasan Mete (10), Hakkı Korkut (17) ve İsmail Mete (19) akıntıya kapıldı. Boğulma tehlikesi geçiren Hasan Mete ile Hakkı Korkut, çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılırken İsmail Mete ise kayboldu.

Vatandaşlar tarafından kurtarılan ve sağlık durumu iyi olan Hasan Mete, ailesine teslim edilirken Hakkı Korkut ise Of Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Korut, burada yapılan müdahalenin ardından KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edilirken denizdeki dalga yoğunluğu nedeniyle denizde arama yapamadılar. Havanın aşırı rüzgarlı olması nedeniyle drone ile havadan arama çalışmaları da belirli aralıklarla yapılabildi.

Havanın kararmasının ardından bir süre daha fener ve dürbün eşliğinde kıyı araması yapan ekipler, daha sonra aramalara sabah devam etmek üzere ara verdiler.

Acı haberi alan İsmail Mete'nin babası Remzi Mete, annesi Havva Mete ve yakınları arama çalışmalarını takip ettiler.

Olay yerine gelen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da çalışmaları koordine eden Jandarma komutanı Burak çelik2ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2022, 11:14

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24