Ofspor’da gündem Denizli Belediye maçı

Ofspor, hafta sonu ağırlayacağı küme düşme potasındaki rakibi Denizli Belediyespor maçına özel hazırlanıyor.

Ofspor’da gündem Denizli Belediye maçı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ofspor, ligde 31 puanla 14.sırada yer alıyor. Son üç haftaya girilirken küme tehlikesi devam eden Ofspor, 27 Nisan Cumartesi günü sahasında oynayacağı Denizli Belediyespor maçını kazanarak ligde kalmayı garantilemek istiyor.

 

Ofspor Yönetimi, maç hakkında bilgi alışverişi yapmak ve kamuoyu desteğini sağlamak için bir akşam yemeği düzenledi. Of Belediyesi Sahil tesislerinde düzenlenen yemeğe Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, Yöneticiler, Teknik Heyet ve futbolcular katıldı.

 

Yemekte konuşan Başkan Olcay Saral, Cumartesi günü Denizli Belediyespor ile bir sezona bedel bir maç oynayacaklarını belirterek “bu maçı kazanarak sıkıntılı geçirdiğimiz bir sezonu ligde kalarak başarılı atfedeceğimiz bir sezon olarak tamamlamak istiyoruz. Bunu sağladığımız takdirde önümüz açık olacak. Tüm Of halkının bu maçta yanımızda olmasını istiyoruz. Futbolcu kardeşlerimize ve teknik heyetimize güveniyoruz. Bu maçı alnımızın akıyla kazanarak ligde kalacağımıza inanıyoruz. İnşallah Of halkının da desteğiyle bunu başaracağız” diye konuştu.

 

Futbolculara ve teknik heyete başarılar dileyen Of Belediye Başkanı Murat Saral, “Tolgay hocamız ve futbolcu kardeşlerimiz işini bilirler. Biz sadece izlemesinden anlıyoruz. İnşallah Cumartesi günü tribünde olarak sizlere destek olacağız. Futbolcu kardeşlerimizin birçoğu Oflu değil ama Ofspor gibi ayrıcalıklı bir takımda forma giyiyorlar. Bu herkese nasip olmaz. İnşallah bu önemli maçı kazanarak Ofspor’un ligde kalmasını sağlayacaksınız. Size güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Futbolculara İstanbul’da oynadıkları Beşiktaş maçını hatırlatan Kaymakam Arslan, “Tüm Türkiye sizleri hayranlıkla izledi. Bizler de tribünlerde keyif aldık. İnşallah bu maçta da bu ruhla mücadele edeceksiniz ve bu maçı farklı bir şekilde alarak ligde kalacaksınız” diye konuştu.

 

Kaptan Savaş’a “senden bu maçta gol bekliyorum” diyen Kaymakam Arslan’a itiraz eden Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu, “Sayın Kaymakamım Savaş orta sahada oynuyor, golü forvetler atsın” diye itiraz etti. Ancak geri adım atmayan Kaymakam Arslan, “Hocam o zaman Savaş’ı bir süre forvette oynat” diye espri yaptı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24