Ofspor Yomraspor’dan rovanşı aldı 4’te 4 yaptı

Ligde son 3 maçını kazanan Ofspor, Sürmene’de konuk ettiği Yomraspor’u da 1-0 mağlup ederek galibiyet serisini 4 maça çıkardı ve lig tarihinde ilk kez üst üste 4 maç kazandı.

Ofspor Yomraspor’dan rovanşı aldı 4’te 4 yaptı

TFF 3.ligde mücadele eden Ofspor, 29.hafta maçında Sürmene’de konuk ettiği Yomraspor’u Talha Aydemir’in golüyle 1-0 mağlup etti.

 

Play Off mücadelesi veren Ofspor ile ligde kalma mücadelesi veren Yomraspor arasında Sürmene Vali İsmet Gürbüz Civelek Stadında oynanan karşılaşmaya iki taraf da arzulu başladı. Ancak her iki takım da rakip kalede pozisyon üretmekte zorlandı.

 

İlk yarının en önemli pozisyonu 41.dakikada yaşandı. Ofspor’un kazandığı köşe atışında kale sahası içinde Fatih Kaan’ın kafa vuruşunu kaleci Furkan çeldi. Dönen topu savunma uzaklaştırdı ve ilk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

 

İkinci yarıya Ofspor daha baskılı başlayan taraf oldu. Karşılıkla ataklarla iki takım da gol ararken 68.dakikada Ofspor golü buldu. Sol kanattan gelişen atakta Abdülkadir ceza sahasına sol yan çizgiden girdi. Pasını uzak noktadaki Talha’ya çıkardı. Talha yerden düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi ve Ofspor bu golle 1-0 öne geçti.

 

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Ofspor sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.

 

Bu galibiyetle puanını 45’e yükselten Ofspor, ligde 7.sıraya yükseldi. Ofspor, 30.hafta maçında 8 Nisan Pazar günü Antalya’da Kemerspor 2003’ün konuğu olacak.

 

 

Ofspor A.Ş.   1 – 0  Çatalcaspor

 

Stat

Vali İsmet Gürbüz Civelek

Hakemler

Murat Türkoğlu, Erhan Gündoğdu, Ünal Doğru, Murat Demir

Ofspor A.Ş.

Beycan Kaya, Arif İşçi, Fatih Kaan Arıman, Sergen İlhan, Nevzat Bilen, Muhammet Fettahoğlu, Talha Aydemir, Hamdi Dereli, Furkan Karabatak (Dk 65 Niyazi Çolak (Dk 90+2 Gürkan Alver)), Abdulkadir Kaplan, Ferhat Aydın (Dk 9 Muhsin Polat).

Yomraspor

Furkan, Mehmetcan, Sinan, Münür, Ali Özgür, Şenol, Enes Erdal (Dk 65 Ozan), Muhammet, Alaattin (Dk 78 Ertan), Hamit, Yasin

Gol

Dk 68 Talha Aydemir (Ofspor A.Ş.)

Sarı Kartlar

Dk 38 Hamdi, Dk 77 Sergen, Dk 88 Nevzat (Ofspor A.Ş.) Dk 29 Hamit, Dk 60 Alaattin (Yomraspor)

Kırmızı Kartlar

Dk 89 Nevzat (Ofspor) Dk 88 Hamit (Yomraspor)

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24