Oflular Durağı çalışanlarının Bayrak hassasiyeti

Of Trabzon arasında yolcu taşımacılığı yapan Oflular Durağı çalışanları araçlarına astıkları Türk Bayrakları ile Şehitlere saygı gösterisinde bulunuyorlar.

Oflular Durağı çalışanlarının Bayrak hassasiyeti

Son dönemde yaşanan terör olaylarının ardından hain saldırılarda hayatlarını kaybeden Şehitlere Oflular Durağı çalışanları da tepkisiz kalmadı.

 

Araçlarına astıkları Türk Bayrakları ile birlik ve beraberlik mesajları veren durak çalışanları; “Bizlerin vatan sevgisi, millet sevgisi ve bayrak sevgisi hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin birlik ve beraberliği için atalarımız Çanakkale’de, Maraş’ta Dumlupınar’da omuz omuza mücadele verdiler. Ama bugün terör örgütü tarafından askerlerimiz ve polislerimiz haince ve kalleşçe katledilmektedirler. Bu süreçte Çaykaralı hemşerimiz Özel Harekat Komiseri Ahmet Çamur kardeşimiz de şehit düştü. Onun cenazesinin Trabzon’a geldiği gün bizler de Şehitlerimize saygı gösterisi olarak araçlarımıza Şanlı Türk Bayrağımızı astık. İnşallah bu bayrağımızı gururla araçlarımızda taşımaya devam edeceğiz” diye konuştular.

 

Başkan Çakıroğlu’ndan tepki

Sosyal Medyada bazı paylaşımlarda Trabzon’un dolmuşlarında Bayrak asıldığını ancak Oflular Minibüslerine Bayrak asılmadığı şeklinde paylaşımlar yapıldığını belirten Durağın Onursal Başkanı Bünyamin Çakıroğlu; “Bizler daha önce de yaşanan terör olayları karşısında aynı tepkileri vermiş, araçlarımıza bayrak asarak şehitlerimize saygımızı göstermiştik. Şimdi de aynı hassasiyetimizi gösterdik. Ama sosyal medyada bazı asılsız paylaşımlar bizleri üzdü. Biz şehidimizin Trabzon’a geldiği gün araçlarımıza bayraklarımızı astık. İnşallah şehit haberleri durana kadar bu bayraklarımız bu araçlarımızda olacak. Oflular Durağı her zaman örnek ve öncü olmuştur. Uygulamalarımızla örnek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.      

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24