Oflu öğretmenin sigarayla savaşı sürüyor

Rize İyidere Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli Gürsen öğretmenin sigaraya karşı başlattığı savaş devam ediyor.

Oflu öğretmenin sigarayla savaşı sürüyor
Rize-İyidere Kaymakamlığı ile İyidere Belediye Başkanlığı’nın ortaklaşa hazırladığı Yeşilay haftası kutlama programı, Oflu öğretmen Gürsen Vural tarafından hazırlandı.
 
İyidere Çiftlik İlköğretim Okulu’nda görevli Gürsen öğretmenin öğrencileri ile birlikte hazırlamış olduğu Program, Rize Merkez İlköğretim Okulunda yapıldı.
 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Prof. Dr. Tevfik Özlüm yaptı. Programda Çiftlik İlköğretim Okulu öğretmeni Gürsen Vural’ın yazdığı dramatize ağıt ve atma türkü izleyenlerin beğenisini kazandı.
 
Halk şairi Osman Efendioğlu ve Ahmet Çakan’ın atışmaları ise ilgiyle izlendi. Tasarımları Gürsen Vural koreografisi Aykut Küçük tarafından hazırlanan tiyatral defile alkış aldı.
 
Programa Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize Garnizon Komutanı, Rize İl Milli Eğitim Müdürü, İyidere Kaymakamı Mehmet Çağrı Özpolat, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, İyidere İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldız, Prof. Dr. Tevfik Özlü, Yeşilay Rize Şube Başkanı Bayram Ali Kavalcı, Daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
 
Karikatürist Harun Yavruoğlu’nun karikatür sergisi ile Gürsen öğretmenin fotoğraf sergisinin açılışının yapıldığı program, davetlilere yapılan ikramların ardından sona erdi.   

YORUM EKLE
YORUMLAR
ö.f.ç
ö.f.ç - 12 yıl Önce

Tebrik ediyor,Çalışmalarında muvaffakiyetler dilerim.

DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ - 12 yıl Önce

BU HAREKETİNDEN DOLAYI ÖĞRETMEN HANIMI KUTLUYOR VE TEŞEKKÜR EDERİM.BAŞARIR İNŞALLAH SAYGILARIMLA.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24