Oflu Öğrencilerden Maçka Gazisi Namık Öztel’e ziyaret

Of Anadolu Lisesi öğrencileri Ağustos ayında Maçka’da yaşanan hain saldırıda yaralanan Gazi Polis Memuru Namık Öztel’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Oflu Öğrencilerden Maçka Gazisi Namık Öztel’e ziyaret

11 Ağustos’ta Maçka’da yaşanan hain saldırıda Astsubay Kıdemli Başçavuş Serhat Gedik ile 16 yaşındaki Eren Bülbül şehit olurken Oflu Polis Memuru Namık Öztel ise yaralanmıştı.

 

KTÜ Tıp Fakültesi’nde devam eden tedavisi tamamlanan Gazi Polis Namık Öztel, Of’un Darılı Mahallesi’ndeki evinde istirahat ediyor.

 

Of Anadolu Lisesi öğrencileri Okul Müdürleri Vehap Kurt ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri İdris Kabahasanoğlu ile birlikte Gazi Öztel’i evinde ziyaret ederek kendisine çiçek takdim ettiler.

 

Gaziler Gününün de içinde olduğu Yeni Eğitim ve Öğretim Haftasını yaşadıklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu; “Bu vatan şehit ve gazilerimizin büyük fedakârlıkları sayesinde bizlere emanettir. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Rabbim; polisimizi, askerimizi ve tüm güvenlik güçlerimizi korusun ve yardımcıları olsun. Bizler onların fedakârlıkları sayesinde rahat ve huzurlu yaşıyoruz. Onların bu özel gününde yanlarında olup bir nevi şükranlarımızı arz etmek istedik. Yeni Eğitim ve Öğretim Haftası içerisinde Gaziler Günümüzü de idrak ediyoruz. Bu vesile ile tüm gazilerimizin gününü kutluyor, Allah onlara sıhhat ve afiyet versin” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gazi Polis Memuru Namık Öztel; “Ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediuyorum. Allah razı olsun. Bu ülke için, bu bayrak için çok çalışmalıyız. İnanın bu bayrak bu fedakârlığa değer. Sakın günlerinizi boşa geçirmeyin. Çok çalışın. Çünkü devlet adamlarımız uyumuyorlar. Birkaç saat uyku ya uyuyor ya uyumuyorlar. Bizler de aynı inanç ve gayeyle çalıştık. Ayağa kalkınca inşallah fırsat olursa daha çok çalışacağım. Yarının büyük işlerini sizler başaracak, başkasından bekleyemezsiniz. Tarihinizi iyi öğrenin, dostumuzu düşmanımızı iyi öğrenin. Bu bayrak için, bu vatan için her türlü fedakârlık değer” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24