Oflu öğrenciler İstiklal Marşı için yarıştı

Of’ta eğitim veren okullar arasından düzenlenen “İstiklal Marşını en güzel okuma” yarışmasında Cumapazarı İlköğretim Okulu öğrencisi Hacer Bahadır 1. oldu.

Oflu öğrenciler İstiklal Marşı için yarıştı
İstiklal Marşı’nın kabulünün 91. yılı nedeniyle Of’ta eğitim veren okullar arasında düzenlenen “İstiklal Marşını En Güzel Okuma” yarışması Of Anadolu Lisesi Konferans salonunda yapıldı.
 
Yarışmada bu yıl ilk kez Liseliler ile İlköğretim öğrencileri birlikte yarıştı. Yarışmaya 18 okulu temsilen 18 öğrenci katıldı. Yarışma öğrencilerin coşkulu bir şekilde İstiklal Marşının okunmasına sahne oldu. Tüm öğrenciler İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere okudular.
 
Yarışma sonunda Jüri üyeleri tarafından dereceye girenler açıklandı. Cumapazarı İlköğretim Okulu’ndan Hacer Bahadır’ın 1. olduğu yarışmada Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Lisesinden Kübra Şahin 2., Miktad Sarialioğlu İlköğretim Okulu’ndan Fatmanur Afacan ise 3. oldu.
 
Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri 12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 91. Yılı kutlama töreninde verilecek.
 
Haber-Foto: İzzet Keleş

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ismail sarıalioğlu
ismail sarıalioğlu - 12 yıl Önce

tüm yarışmacı çocuklarımız gayet iyi okudu. sonunda 1 okul 1. olacaktı bu okulun CUMAPAZARI İLK ÖĞRETİM okulu olması benimde mezun olduğum okul olması münasebetiyle beni ayrıca mutlu etti teşekkürler hacer BAHADIR gözlerinden öpüyorum....

OFLU
OFLU - 12 yıl Önce

Yarışmayı düzenleyen Milli Eğitim Müdürlüğünü ve tüm öğrencilerimizi kutluyorum.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24