Oflu Kaymakam Dervişoğlu’na altın madalya

Ümraniye Kaymakamı Oflu hemşerimiz Suat Dervişoğlu, Türk Kızılayı’nın “Büyük Kalpler Bu Hilal’in Altında Buluşuyor” bağış gecesinde ‘Altın Madalya Ödülü’ne layık görüldü.

Oflu Kaymakam Dervişoğlu’na altın madalya

KIZILAY‘ın 149’üncü Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlediği geleneksel iftarda Kızılay’a bağışta bulunan şirketler, kamu kurum ve kuruluşları, platin ve altın madalya ile ödüllendirildi. Ümraniye Kaymakamı Oflu hemşerimiz Suat Dervişoğlu da törende ‘Altın Madalya’ya layık görüldü.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Haliç Kongre Merkezi’nde  düzenlenen ödül töreninde Kaymakam Dervişoğlu’na ödülünü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya verdi.

 

Programda Kızılay’a bağış yapan 80 bağışçıya madalyaları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Veysi Kaynak ve Numan Kurtulmuş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından takdim edildi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan‘a konuşmasının ardından Suriyeli 10 yaşındaki Muhammed Hilal kendi yaptığı hat tablosunu hediye etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Hilal ve ailesiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Programa İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, Kızılay bağışçıları, Siirt’te topladıkları 27,5 lirayı Kızılay’a bağışlayan ilkokul öğrencileri, 15 Temmuz şehitlerinin yakınları ve gazileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN.EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 7 yıl Önce

SAYIN KAYMAKAMIM ALMIŞ OLUĞUN ALTIN MADALYA ÖDÜLÜNDEN DOLAYI OF HALKI ZATİ-ALİNİZLE GURUR DUYUYOR.MAŞALLAH.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24