Oflu gazeteciler Of’un sorunlarını konuştular

Of Medya Derneği yönetimi bir araya geldiği Kasım Ayı olağan toplantısında Of’un sorunları üzerinde bilgi alışverişinde bulundular.

Oflu gazeteciler Of’un sorunlarını konuştular

Yaklaşık bir yıl önce kurularak faaliyete başlayan Of Medya Derneği, Of’un sorunlarını dile getirerek çözüm önerileri sunmaya devam ediyor.

 

Dernek Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Başkan Yüksel Yaşar’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Ahmet Muratoğlu Ömer Alkan ile yönetim kurulu üyeleri Serkan Kul, İzzet Keleş, Mustafa Yaşar ve Şefik Üstündağ katıldı.

 

Derneğin kuruluşunun ardından tanıtım faaliyetlerine devam ettiklerini belirten Başkan Yaşar; “Derneğimizin amacı bir tabela veya bir etiket değildir. Yönetimdeki tüm arkadaşlarımızın zaten kendilerine ait birer etiketleri var. Biz derneğimizi kurarken birlikten kuvvet doğar anlayışıyla hareket ederek Of’taki medya sahipleri veya medya çalışanları olarak birlik ve beraberliğimizi güçlendirelim istedik. Bu vesile ile de Of’ta yaşayan halkımızın hayatındaki zorluk ve sıkıntılara birlikte çözüm üretebileceğimizi, çözüm önerileri sunabileceğimizi düşündük. Bu amaçla hareket ederek kuruluş çalışmalarımızın ardından kurum ve yöneticilerimizi ziyaret ederek tanıtım faaliyetlerimize başladık. Kısa sürede çok sayıda kurum ve yöneticimizi ziyaret ettik. Önümüzdeki süreçte de siyasi partilerimizi ve sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ederek sorun ve çözüm önerilerimizi dile getirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Her ay düzenli olarak bir araya geldiklerini de ifade eden Yaşar; “Ziyaretlerimizin yanı sıra ayda bir kez de kendi aramızda toplanarak gazeteci arkadaşlarımızın gözlem ve izlenimlerini paylaşıyoruz. Örneğin bu toplantımızda Şefik bey, gençlerimiz için büyük bir tehlike oluşturan uyuşturucu madde sağlayıcılarının okul önlerinde dolaştığını ifade etti. Edindiği bilgileri emniyetteki arkadaşlarımızla paylaştı. İnşallah onlar da daha dikkatli ve hassas görev yaparak gençlerimizi zehirleyenlere dur diyecekler. Bu sorun hepimiz için büyük bir sorundur. Dile getirerek bile çözülmesine katkı sağlamış oluyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Dernek üyelerinin fikirlerini paylaştığı toplantı, çay ve pasta ikramı ile sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Rumuz Of
Rumuz Of - 9 yıl Önce

Gazetecilik kamu yararına yapılan bir falıyet olduğundan sosyal sorumluluk gerektiren bir meslektir. Bu itibarla soruyorum,bu günlerde "Oflu Hocanın Şifresi"filmiyle Oflu hocalarımız rencide edimektedir. Of medya derneği olarak kamu oyu oluşturarak ulusal medyada yankı bulacak hangı haberı yaptınız. Bol bol spor haberıı yapının. İyi haberler.

ö.f.çakır
ö.f.çakır - 9 yıl Önce

Arkadaşlar Of'un sorunlarını yazmaktan korkmayın.sorgulayın ki işler daha etkin ve verimli olsun

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24