Oflu Cüneyt Şişman Türkiye Şampiyonu

Antalya’da düzenlenen Büyük Erkekler Klasik Body Türkiye Şampiyonasında Oflu hemşerimiz Cüneyt Şişman Türkiye Şampiyonu oldu.

Oflu Cüneyt Şişman Türkiye Şampiyonu

Antalya’da düzenlenen Büyük Erkekler Klasik Vücut Geliştirme Türkiye Şampiyonasında Oflu hemşerimiz Cüneyt Şişman Türkiye Şampiyonu oldu.

 

21-25 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atan Şişman, Of’un başarı listesinde adını altın harflerle yazdırmayı başardı.

 

Böyle bir başarının her kula nasip olamayacağını ifade eden Şişman; “Türkiye şampiyonluğu ve şampiyonlar şampiyonu owerall kupası. Allah’ım sana sonsuz şükürler olsun bana bu gururu yaşattığın için. Allah sabredenlerle beraberdir. Unutmayın pes etmeyin ve asla asla ama asla vazgeçmeyin” dedi.

 

13 Mayıs’ta Marmaris’te düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’na hazırlanacağını belirten Şişman; “Bu yarışma süresince kahrımı çeken aileme ve bana her türlü maddi manevi desteği sağlayan dostlarıma, hocam komutanım Önder Akgün’e, beni motive eden kardeşlerime, Antrenörüm Emrah Serçe hocama, Of Belediyesine, Of Kaymakamlığına ve isimlerini sayamadığım yardım eden, tüm destekleriyle yanımda olan sevenlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Umarım dünya şampiyonasında da sizleri tekrar onurlandırırım” ifadelerini kullandı.

 

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 6 yıl Önce

CÜNEYT KARDEŞİMİZLE OFLU OLARAK GURUR DUYUYORUZ.NİCE NİCE ŞAMPİYONLUKLARA.İNŞALLAH.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24