Ofimder’den İmam Hatipli öğrencilere tablet

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği tarafından Of İmam Hatip Lisesi’nde eğitim gören 7 öğrenciye tablet hediye etti.

Ofimder’den İmam Hatipli öğrencilere tablet

Of'un önemli Sivil Toplum kuruluşu olan Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (OFİMDER) yaptığı çalışmalarla İmam Hatipli öğrencilere desteklerini sürdürüyor.

Pandemi sürecinde uzaktan eğitimin yapıldığı bu günlerde öğrencilerin ihtiyaç duyduğu eğitim aracı olan tabletlere devletin imkanları tam manasıyla yetmediği için sivil toplum kuruluşları bu açığı gidermeye çalışıyor. OFİMDER yönetimi de kıt imkanlarıyla edindiği 7 adet tablet bilgisayarı Of İmam Hatip Lisesi öğrencilerine hediye etti.

Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneğinin öğrenciler için edinmiş olduğu tablet bilgisayarlar Of İmama Hatip Lisesinin toplantı salonunda yapılan mini bir törenle öğrenci ve velilerine takdim edildi. Tablet takdim törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da katıldı.

Müdür Kabahasanoğlu törende yaptığı konuşmada; "Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği Başkanı ve yönetimine öğrencilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Değerli gençler, sizler ülkemizin en önemli zenginliğisiniz. Sizler kendinizi asla küçük görmeyin. Sizler yarınki ülkeyi ve dünyayı değiştirmeye aday insanlarsınız. Bu yolda bizler her zaman sizlerin; ülkenize, İslam alemine ve insanlığa faydalı bir insan olmanız için çalışıyoruz. Sizlerin de bu anlayış ve ruhla hayata sarılmanızı bekliyoruz. Rabbim yolunuzu ve bahtınızı açık etsin. Tablet bilgisayarlarımızın öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Darısı diğer hayırseverlerimizin başına" ifadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu'nun konuşmasının ardından Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (OFİMDER) eski başkanı ve yönetim kurulu üyesi İsmail Küçükakyüz kısa bir konuşma yaptı. Küçükakyüz konuşmasında; " Geleceğimizin umudu olan sevgili gençler, sizlerden beklediğimiz en önemli şey İmam Hatiplilik şuurunda olmanızdır. Bu şuur ülkesine, milletine, insanlığa huzur ve saadet getirme anlayışıdır. İmam Hatipli her zaman önder olan, örnek olandır. İnşallah bu hediyelerimizi amacına uygun olarak eğitim amaçlı kullanarak faydalanırsınız. Rabbim hayırlı eylesin. Başarılarınızı daim kılsın." sözleriyle duygularını belirtti.

Konuşmaların ardından tabletler öğrenci ve velilerine İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği (OFİMDER) eski başkanı ve yönetim kurulu üyesi İsmail Küçükakyüz, Okul Müdürü Sedat Gül, Of Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Yüksel Yaşar tarafından takdim edildi.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2021, 01:34

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24