Of’a 2016 yılında 33 trilyonluk yatırım yapıldı

Of Kaymakamlığı tarafından düzenlenen koordinasyon toplantısında konuşan Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu, Of’a 2016 yılında 33 trilyonluk yatırım yapıldığını ifade etti.

Of’a 2016 yılında 33 trilyonluk yatırım yapıldı

Of Kaymakamlığı tarafından düzenlenen koordinasyon toplantısı Of Belediyesi Toplantı Salonunda yapıldı.

 

Kaymakam Eyüp Fırat ve Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Meclis Üyeleri, Daire Amirleri ve Mahalle Muhtarları katıldı.

 

Toplantıda konuşan Kaymakam Fırat, kurumlar arası koordinasyonun öneminde değinerek daire amirlerinden yapılan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgilendirme yapmalarını istedi.

 

Daire Amirleri bilgilendirme yaptı

İlçe Jandarma Komutanı Onur Yakan’ın terör olayları ve uyuşturucu hakkında bilgilendirme yaptığı toplantıda Seçim Müdürü Mahmut Köse 16 Nisan’da yapılacak halkoylamasına ait bilgilendirme yaptı. Toplantıda Orman İşletme Şefi Elvan Atabay Kuruoğlu Orman Haftası ile ilgili bilgilendirme yaparken Kadastro Müdürü Servet Ural da Kadastro çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

 

Of’a 2016 yılında 33 trilyonluk yatırım yapıldı

Toplantıda Belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Sarıalioğlu; “Of’a 2016 yılında yapılan yatırım, 33 trilyon 250 bin liradır. Ben 25 yıldır Of’un hizmetindeyim bunun 20 yılı Trabzon Büyükşehir olmadan önce idi. İlçe Belediyesi iken yapmış olduğumuz hizmetleri de hatırlıyorum. 15 yıl öncesini de hatırlıyorum. Son 3 yılda yapılanlar sizlerin istikrara, iktidara vermiş olduğunuz destek sayesindedir” dedi. 

 

2019 yılına kadar ilçemiz 250 milyon lira yatırım alacak

Of’a yapılacak yatırımlara da değinen Başkan Sarıalioğlu; “Yeni hastane, adliye, emniyet müdürlüğü, hükümet binası, yüzme havuzu, spor ve güzel sanatlar lisesi, gençlik merkezi, merkez ve mahallelerde yapılan doğalgaz yatırımları olacak ve bunların toplamında ilçemiz 2019 yılına kadar 250 milyon lira yatırım alacaktır” dedi.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 7 yıl Önce

ALLAH DEVLETİMİZE VE MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN.EMEK VERENLER VE TAKİP EDENLERDEN DE ALLAH RAZI OLSUN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24