Of Yurtkur, Yurtkur tarihinde bir ilki gerçekleştirdi

Of Yurtkur ile Mardin Yurtkur tarafından farkındalık yaratmak amacıyla ortaklaşa gerçekleştirilen proje ile iki yurdun personel ve öğrencileri “Kardeş Yurt Projesi” ile Mardin’de bir araya geliyor.

Of Yurtkur, Yurtkur tarihinde bir ilki gerçekleştirdi
Yurtkur tarihinde ilk olma özelliği taşıyan proje ile Of Yurtkur’da barınan öğrenciler, bir hafta süre ile Mardin Yurtkur Müdürlüğü’nün misafiri olacaklar.
 
Mardin ve bölgenin Tarihi ve Turistik yerlerini gezecek olan öğrenciler; Mardin Valisi Ahmet Cengiz, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu ve Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Serdar Bedii Omay’ı da ziyaret edecekler.
 
Projenin Yurtkur tarihinde bir ilk olduğunu belirten Yurt Müdürü Ayhan Aydın; “Kurumumuzun misyonuna uygun olarak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimize yeni bir proje ekledik. Of Yurtkur Personel ve öğrencileri ile Mardin Yurtkur Personel ve öğrencileri arasında Kardeş Yurt Projesini hayata geçiriyoruz. Genel Müdürlüğümüz kurumumuzda ilk olan bu projeyi onaylayarak Of yurdunu onurlandırmışlardır. Bu projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında bizlere desteklerini esirgemeyen Genel Müdürümüze, Of Kaymakamımıza ve Of Belediye Başkanımıza personelimiz ve öğrencilerimiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.
 
Öğrencileri uğurlama törenine katılan Of Belediye Başkanı Murat Saral yaptığı açıklamada; “Of Yurdumuz sevgili müdürümüzle birlikte hızlı bir ivme almıştır. Güzel projeler hayata geçiriyor. Kardeşlik projesi güzel bir proje olacak. Kendisini kutluyorum. Öğrencilerimize ve kendilerine hayırlı yolculuklar diliyorum. İnşallah güzel bir gezi ve ziyaret programları olacak. Oradaki dostlarımıza ve kardeşlerimize bizlerin selamlarını iletmelerini istiyorum. İnşallah oradaki öğrencilerimizi de Of’ta ağırlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Saral ziyaretlerde Vali, Belediye Başkanı ve Rektöre iletilmek üzere Müdür Aydın’a çeşitli hediyeler verdi.
 
Sabah erken saatlerde yola çıkan kafile, yaklaşık bir hafta Mardin’de kalarak bölgenin tarihi ve turistik yerlerini gezecek.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24