Of yeni yılda karla buluştu

Of’ta önceki gece başlayan ve çok kısa süren kar yağışının ardından dün akşam saatlerinde yağan kar yağı ile şehir merkezi beyaz örtüyle kaplandı.

Of yeni yılda karla buluştu

Uzun süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının aniden düşmesinin ardından Of, 2021 yılının ilk karıyla tanıştı.

19 Ocak Salı günü şehir merkezi dışındaki mahallelerde yağan kısa süreli ar yağışının ardından birçok mahalle beyaza bürünürken, şehir merkezine ise kar akşam saatlerinde geldi.

Akşam saatlerinde kısa süreli yağan karın ardından gece ve sabah saatlerinde de kısa süreli bir yağış görüldü. Fazla etkili olamayan kar yağı, 20 Ocak Çarşamba günü akşam saatlerinde etkili oldu.

Çok uzun sürmese de yağan kar yağışının ardından Of merkez beyaz örtüyle kaplandı. Kar yağışını gören vatandaşlar ve özellikle de çocuklar, karın keyfini yaşamak için sokaklara döküldü.

Meteoroloji’den alınan bilgilere göre hava sıcaklıklarının -1 ile 10 derece aralığında devam edeceği öğrenildi. 5 günlük tahmin raporunda kar yağışı görülmezken havanın kapalı ve parçalı bulutlu olması bekleniyor.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24