Of Teknoloji Fakültesinin ilk konuğu Bayraktar oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Of Teknoloji Fakültesi’nde öğrencilere ders verdi.

Bu sezon başında eğitim vermeye başlayan Of Teknoloji Fakültesi’nin ilk onur konuğu Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar oldu.
 
İnşaat Mühendisliği ve Ağaç İşleri Endüstrisi Mühendisliği bölümleri ile bu sezon ilk öğrencilerini ağırlamaya başlayan Of Teknoloji Fakültesi, bir yandan eğitim vermeye çalışırken bir yandan da kurumsal yapısını oturtmaya çalışıyor.
 
Kısa sürede kurumsal yapısını da önemli ölçüde güçlendiren Of Teknoloji Fakültesi, ilk önemli sınavını da başarıyla verdi.
 
Saat 17.00 sularında fakülteye gelen Bakan Bayraktar, kapıda kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı.
 
Kaymakam Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Murat Saral, KTÜ Rektörü İbrahim Özen, OF TEF Dekanı Kenen Gelişli, Çaykara Belediye Başkanı N.Kemal Gedikoğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri, Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu Belde Belediye Başkanları, Ak Parti Of İlçe Kadın Kollar, Gençlik Kolları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Daire Amirleri, Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri, Fakülte Derneği Üyeleri ve Fakülte Yönetimi tarafından karşılanan Bakan Bayraktar, herkesle teker teker tokalaşarak Dekanlık Binasından Rektör Özen ve Dekan Gelişli’den Fakülte hakkında bilgi aldı.
 
Kısa brifingin ardından İnşaat Mühendisliği Bölümü Konferans Salonuna geçen Bakan Bayraktar, öğrencilere bilgiler verdi.
 
Dekan Kenan Gelişli’nin açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Bakan Bayraktar, karşılamaya gelen konukların da dinlediği derste öğrencilere çeşitli konularda bilgiler verdi.
 
Of Üniversitesinin ilk öğrencileri için çok şanslı olduklarını belirten Bakan Bayraktar, kendi hayatından verdiği örneklerle öğrencilerin başarılı olmaları için çok çalışmaları gerektiğini, özellikle de teknoloji fakültesi öğrencileri olarak çağın gerekliliği olan teknolojiyi iyi kullanmaları ve geliştirmeleri gerektiğini ifade etti.
 
Konuşmasının ardından KTÜ Rektörü İbrahim Özen tarafından Bakan Bayraktar’a plaket takdim edilirken programın sonunda da davetlilere kokteyl ikram edildi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Of’a geliyor. Sabah saatlerinde Trabzon’a gelen Bakan Bayraktar, Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’nin düzenlediği panele katıldı. Öğleden sonra Rize’de çeşitli temaslarda bulunacak olan Bakan Bayraktar, dönüş yolculuğunda Of’a da uğrayacak.
 
KTÜ Of Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünde öğrencilere ders verecek olan Bakan Bayraktar, Akşam da Trabzon’da düzenlenecek olan “Eski Of Medreseleri” belgeselinin tanıtım kokteyline katılacak.
 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24