Of ŞAT’lı öğrencilerin tiyatrosu Şehit babasını ağlattı

Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Lisesi öğrencileri tarafından sahnelenen “Silahını Vermeyen Şehit” adlı tiyatro, programı izleyen Şehit babası Fahri Çakır ve annesi Nuriye Çakır’ı ağlattı.

Of ŞAT’lı öğrencilerin tiyatrosu Şehit babasını ağlattı

Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Lisesi’nde anma programı düzenlendi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu. Okulun öğrencileri tarafından şiirler okunan programa yine okul öğrencileri tarafından sahnelenen “Silahını Vermeyen Şehit” adlı tiyatro damga vurdu.

 

Şehit Polis Necmi Çakır’ın anne ve babası duygulandı

Okul öğrencilerinin hazırlayıp başarıyla sunduğu “Silahını Vermeyen Şehit” adlı tiyatro programa katılan davetlileri duygulandırırken programı izleyen Şehit Polis Memuru Necmi Çakır’ın annesi Nuriye Çakır ve babası Fahri Çakır göz yaşlarına hakim olamadı.

 

Programa Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Jandarma Komutanı Onur Yakan, Emniyet Müdürü Tolga Er, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Daire Amirleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Program sonunda 14 Temmuz Şehitleri için yazdığı şiirle birinci olan öğrenciye ve İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında Of birincisi olan öğrenciye Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu tarafından altın hediye edildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 7 yıl Önce

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH TAN RAHMET GERİDE KALAN AİLE FERTLERİNE BAŞ SAĞLIĞI VE UZUN ÖMÜRLER DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24