Of Saadet’ten 2 bin aileye gıda ve parakart yardımı

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı tarafından başlatılan kampanya ile 2 bin aileye gıda yardımı ve parakart desteği sağlandı.

Of Saadet’ten 2 bin aileye gıda ve parakart yardımı

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle başlattığı muhtaçlara yardım çalışmasını tamamladı.

Of’un 68 Mahallesinde Temsilci ve Muhtarlar aracılığı ile tespit edilen gerçek muhtaçlara yardım kolisi ve kart para dağıtımını gerçekleştiren Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı, çalışmalarını sadece bir ay değil yıl boyunca yapacak.

MUHTAÇ SAYISININ ARTTIĞINA ŞAHİT OLDUK

Yaptıkları yardım çalışmalarını değerlendiren İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, “Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı olarak yaptığımız bu çalışma vesilesiyle dünya genelinde yaşanan salgın nedeniyle gerek ülkemizde, gerekse ilçemizde mağdur duruma düşen insan sayısının arttığına şahit olduk. Bundan dolayı İlçe Teşkilatı olarak adeta elimizdeki imkânları seferber ederek gerçek ihtiyaç sahibi insanlara gerek Mahalle temsilcimiz ve gerekse Mahalle Muhtarlarımızın yardımı ile koli dağıtımlarını gerçekleştirdik” diyerek, hedeflerinin her yıl yardım miktarını arttırmak değil, yardıma muhtaçların miktarını düşürmek olduğunu söyledi.

GÜNDEMİMİZ GEÇİM İTTİFAKI

Dağıtımları titizlikle yaptıklarını söyleyen Başkan Muratoğlu, “Ulaşmadığımız hiçbir mahalle bırakmayacak şekilde çalışmalarımızı yaptık. Kurduğumuz bir ekip ile ilçe sorumlularımız öncülüğünde mahalle temsilcimiz ve muhtarlarımız yardımı ile 2 bin yardım kolisi ile parakart dağıtımını yaptık. İmkânlarımız dâhilînde Ramazan ayından yaptığımız gibi bu mübarek aydan sonra da yıl boyunca yapmaya devam edeceğiz. Çünkü muhtaç insan sadece Ramazan ayında değil diğer aylarda da muhtaçtır. Bu yüzden Saadet Partisi olarak seçim ittifaklarını değil geçim ittifakı’nı gündeme getirdik” diyerek kendilerine güvenip maddi ve manevi destek veren ve dağıtımlarda yardımcı olan Mahalle Muhtarları ve temcilerine teşekkür etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24