Of RAM’dan öğretmenlere Terapötik Kartlar eğitimi

Of Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlere Beykent Üniversitesi işbirliğiyle "Terapötik Kartlar" eğitimi verildi.

Of RAM’dan öğretmenlere Terapötik Kartlar eğitimi

Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) hizmet bölgesinde yer alan; Araklı,Sürmene, Köprübaşı, Dernekpazarı, Çaykara, Hayrat ve Of’ta görev yapan Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlere Beykent Üniversitesi işbirliğiyle öğrenci sorunlarını tanıma ve tanımlandırmada yol gösterecek "Terapötik Kartlar" eğitimi verildi.

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Durmuş Ümmet tarafından uzaktan eğitimle gerçekleşen seminer sonunda 40 Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen eğitimlerini başarıyla tamamlayarak "Terapötik Kartlar” sertifikasını almaya hak kazandı.

Sertifikalar Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlere taktim edildi.

Müdür İdris Kabahasanoğlu törende yaptığı konuşmada; “Öğrencilerimizin eğitiminde önemli gördüğümüz bir eğitim uygulamasına katılan ve eğitimi başarıyla tamamlayan öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ediyorum. Ben inanıyorum ki alınan bu eğitim öğrencilerimizin hayrına olacak, onları tanımada daha faydalı çalışmalar yapılacaktır. Bundan sonraki eğitim çalışmalarında tüm öğretmenlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Of Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Vahdettin Özdağcı eğitimin alınması noktasındaki katkıları nedeniyle Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na teşekkür etti.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2021, 02:39

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24