Of Milli Eğitim’den Çaykur’a koruyucu siperlik yardımı

Of HMB Ulusoy MTA Lisesi’nde üretilen 150 adet koruyucu siperlik maske Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından Eskipazar Çay Fabrikası Müdürü Halil İbrahim Kurnaz’a teslim edildi.

Of Milli Eğitim’den Çaykur’a koruyucu siperlik yardımı

Türkiye’de Corona Virüsünün etkilerine karşı ilk günden itibaren diğer kurumlar gibi  Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de ürettiği maske ve siperliklerle alınan koruyucu tedbirlere katkı sunmaya devam ediyor.

İlk etapta üretilen maske ve siperlikler sağlık kurumlarına ardından emniyet, jandarma, zabıta ve diğer kamu kuruşlarına hediye edilmişti.

Bölgemizin en önemli gelir kaynağı olan çay hasadının başlamasına kısa bir süre kala Çaykur da sezona korona salgını için çeşitli ilave tedbirleri alarak başlıyor. 

Bu kapsamda çalışanlarının güvenliği için maske ve siperlik tedariklerine hız veren Çaykur Eskipazar Çay Fabrikası Müdürlüğüne Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden koruyucu siperlik desteği geldi. 

Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi tarafından üretilen 150 adet siperlik maske İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu tarafından Çaykur Eskipazar Çay Fabrikası Müdürü Halil İbrahim Kurnaz’a teslim edildi.

Siperliklerin üretiminde emeği geçen herkese teşekkür eden Müdür Kurnaz; “Malumunuz çay sezonu başlamak üzere. Bizler de bu sezon dünyada ve ülkemizde yaşanan salgın nedeniyle elimizden gelen her türlü tedbiri almaya çalışıyoruz. Bakım ve Üretim Kısım Müdürümüz Sezgin Demirci beyin hatırlatması üzerine sizlerden böyle talepte bulunduk. Sağ olun sizler de talebimize olumlu yanıt verdiniz. Değerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, okul idarecilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu dayanışma ruhu içerisinde yaşanan kötü günleri birlikte aşarız ve tekrar eski günlerimize kavuşuruz” diye konuştu.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da ziyarette yaptığı konuşmada, “Öncelikli olarak görevinize yeni başlamanız nedeniyle yeni görevinizde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun ziyaretinize daha önce gelecektik ancak malum salgın nedeniyle ziyaretlerimizi erteledik. Bu vesileyle de ziyaretimizi gerçekleştirmiş olduk. Bizler de eğitim camiası olarak imkânlarımız ölçüsünde ürettiğimiz gerek maske gerekse koruyucu siperlikleri kamu kurumlarına veriyoruz. Çünkü bu zor günler ancak dayanışma anlayışıyla birlik, beraberlikle atlatılabilir. İnşallah üretime devam edeceğiz. Ürettiklerimizi sizlerin ve diğer kamu kurumlarının ihtiyaçlarında kullanılmak üzere hediye etmeye devam edeceğiz. Bu duygularla tekrar görevinizde başarılar diliyor, hayırlı bir çay sezonu geçirmenizi temenni ediyorum.” sözleriyle düşüncelerini belirtti.

HMB Ulusoy Mesleki Teknik Anadolu Lisesince üretilen Eskipazar Çaykur Çay Fabrikası Müdürü Halil İbrahim Kurnaz’a teslim edilen siperlik maske teslimine İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Eskipazar Çaykur Çay Fabrikası Bakım ve Üretim Kısım Müdürü Sezgin Demirci, HMB Ulusoy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Saka ve Müdür Yardımcısı Hasan Baştan katıldı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2020, 01:39

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 4 yıl Önce

sağlık önemlidir.insanlar deneme tahtası, kobay değildir.Eğitimcinin görevi eğitmektir, Üretim değildir.Kaldı ki 3-5 mikroplu maske diktiniz diye reklam yapmayın eğitimcinin görevi reklam da değildir.Ha eğer maske üreten insan yetiştirebildik ki bunun için de önce sizin yetkilendirilmeniz lazım ozaman sorun olmayabilir.Bunları kimse yemez kendiniz aldanırsınız sadece.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24