Of Milli Eğitimden Başkan Zorluoğlu’na tablet teşekkürü

Müdür Kabahasanoğlu, pandemi sürecinde eğitime destek amacıyla Oflu öğrencilere 49 tablet hediye eden Başkan Zorluoğlu’na teşekkür etti.

Of Milli Eğitimden Başkan Zorluoğlu’na tablet teşekkürü

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu pandemi sürecinde uzaktan eğitim yapılması nedeniyle öğrencilerin ihtiyaç duyduğu tablet konusunda elini taşın altına koyarak Trabzon Milli Eğitim’e 720 adet tablet bağışında bulundu.

Tabletler belirli sayılara göre ilçelere gönderilerek öğrencilere ulaştırıldı. Trabzon Büyükşehir Belediyesinin dağıtmış olduğu tabletlerden 49 tanesi de Oflu öğrencilere ulaştırılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilen tabletler Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törenle ortaokul ve lise müdürlerine teslim edildi. Tablet teslim töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, “ Of eğitim ailesi olarak öğrencilerimize 49 adet tablet bağışından dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat Zorluoğlu’na teşekkür ediyorum. Bu tabletler bakanlığımızın belirttiği TEFBİS sistemi sıralama ile öğrencilerimize verilecektir. Milli Eğitim Bakanlığımız yurt çapında tablet ihtiyacını karşılamak amacıyla hayırseverlerin katılacağı tablet bağışı kampanyası başlattı. Siz değerli müdürlerimizin de çevresinde bulunan hayırseverlere bu kampanyadan haberdar edin. Onlar için de teşvik olsun. Öğrencilerimizin de ihtiyaçları karşılanmış olsun. Bu tabletlerin öğrencilerimizin eğitiminde olumlu katkı sağlayacağını inanıyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından tabletler sistemde belirlenmiş olan öğrencilere ulaştırılmak üzere ortaokul ve lise okul müdürlerine teslim edildi.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2021, 03:28

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24