Of Merkezde kar 60 santimetreyi aştı

Of’ta gece boyu etkili olan kar yağışının ardından Of Merkez’de kar kalınlığı 60 santimetreyi açtı. Yüksek mahallelerde kar kalınlığı 150 santimetreye ulaştı.

Of Merkezde kar 60 santimetreyi aştı

Of’ta yeni yılın ilk kar yağışı etkili oluyor. Geçen hafta yağan karın ardından Pazar günü yağış durmuştu. Pazartesi günü yeniden başlayan kar yağışı gece boyu devam etti.

 

Sabah saatlerinde Of şehir merkezinde kar kalınlığı 60 santimetreye ulaştı. Bölümlü, Erenköy, Ağaçseven, Korucuk gibi yüksek mahallelerdeki kar kalınlığı ise yar yar 150 santimetreyi buldu.

 

Of Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ana güzergahlarda yollarlı ulaşıma açık tutabilmek için çalışmalarını sürdürürken Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de ana arterlerde yaya ulaşımlarının sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için yaya kaldırımlarındaki karları temizleme çalışmalarını sürdürdü.

 

Belediye ekipleri ayrıca Acil Sağlık 112 ekipleri ile koordineli çalışarak ambulansların ulaşamadığı noktalarda yolları açarak hastaların Of Devlet Hastanesi’ne ulaşmasına yardımcı oluyor.

 

Meteoroloji bölge müdürlüğü verilerine göre kar yağışının 3 Şubat Cuma gününe kadar devam etmesi beklenirken hava sıcaklıklarının ise -4 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24