Of Memur-Sen ailesinden Özcan Demirel’e ziyaret

Memur-Sen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar, Memur-Sen Of İlçe Temsilcileri ile birlikte Of İlçe Spor Müdürü Özcan Demrel’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

Of Memur-Sen ailesinden Özcan Demirel’e ziyaret

Memur-Sen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar, beraberinde Eğitim Bir-Sen Of İlçe Temsilcisi Hasan Baştan, Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Bozkurt Hacıefendioğlu, Büro Memur-Sen Of İlçe Temsilcisi Dursun Ali Soylu, Kültür Memur-Sen Of Temsilcisi Ferhan Özdemir ve Diyanet-Sen Of İlçe Temsilcisi Yusuf Yaşar ile birlikte Of İlçe Spor Müdürü Özcan Demirel’i ziyaret etti.

 

Ziyarette Memur-Sen Of İlçe Yöneticileri ile Müdür Demirel’i tanıştıran Başkan Yaşar, Müdür Demirel’e çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

 

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Müdür Demirel, Başkan Yaşar ve Sendika Temsilcilerine müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Okullar arasında düzenlenen okçuluk yarışmalarının ilk kez bu yıl Of’ta yapıldığını ifade eden Demirel, yarışmaların bundan sonra Of’ta yapılacağını ifade etti.

 

Ziyaretin ardından İlçe Stadyumunda yapılan okçuluk antremanına katılan Başkan Yaşar ve Sendika temsilcileri ok atma denemesi yaptılar.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24