Of Medya Derneğinden Yeniden Refah Partisine hayırlı olsun ziyareti

Of Medya Derneği yönetimi Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Bereket Ayaz’ı makamında ziyaret etti.

Of Medya Derneğinden Yeniden Refah Partisine hayırlı olsun ziyareti

Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, yönetim kurulu üyeleri İmdat Osmanoğlu, Fahri Hacıcaferoğlu ve Yüksel Yaşar ile birlikte Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanlığına seçilen Hüseyin Bereket Ayaz’ı makamında ziyaret etti.

Isa bir süre önce yapılan kongrede yeniden İlçe başkanlığına seçilen Başkan Ayaz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunan Of Medya Derneği üyeleri, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Of’ta faaliyet gösteren her kurumu, her derneği, her siyasi partiyi ziyaret etmeye gayret ettiklerini belirten Başkan İzzet Keleş; “Kongreniz hayırlı olsun. Seçilmeniz nedeniyle sizleri ve yönetim kurulunuzu tebrik ediyoruz. Of Medya Derneği olarak ilçemizde çeşitli kurum kuruluşlara ziyaretlerde bulunuyoruz. Yaşamış olduğumuz bir kısım sağlık sorunları nedeniyle ziyaretimiz biraz gecikse de bugüne nasipmiş. Of’ta kim tarafından yapılırsa yapılsın etkinlikleri, hizmetleri, haberimiz ve imkânımız olduğu müddetçe, halkımıza duyurma noktasında azami gayreti içinde olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz inşallah. Nerede olursa olsun ilçemiz adına yapılacak her güzellikte bizlere fikrimiz ve düşüncemiz sorulduğunda doğruluğuna ve halkımızın faydasına olduğuna inandığımız düşünce ve fikirlerimizi ifade etmekten kaçınmayız. Çünkü ortak paydamız Of’umuz ve Of’umuzun geleceğidir. Siyasi partileri millete hizmet kuruluşları olarak görüyoruz. Sizler de yeni bir siyasi parti olarak inşallah ülkemize güzel hizmetler yaparsınız. Çıkmış olduğunuz yolda size ve yönetiminize başarılar diliyoruz. Allah yardımcınız olsun, Allah mahcup etmesin” diyerek düşüncelerini belirtti.

Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanlığına seçilen Hüseyin Bereket Ayaz da ziyaretle ilgili olarak, “İlçemizin önemli bir Sivil Toplum Kuruluşu ve medya grubu olarak ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Teşkilat olarak basının çok önemli olduğuna inanıyoruz. Sizleri tenzih ederek söylemek istiyorum ki maalesef ülke genelinde çalışmalarımız yeterince basın tarafından halkımıza ulaştırılmıyor. Bizler diyoruz ki ülkemiz çaresiz değildir. Çare Yeniden Refah Partisidir. Bizler siyasi çizgi olarak iyi yapılanlara teşekkür ediyor, yanlışları eleştiriyoruz. Bundan sonra da aynı inanç ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Ülke genelinde teşkilatlanmamızı hemen hemen tamamladık. Üye çalışmalarımızda partimize büyük teveccüh var. Bu teveccüh de bizleri hem heyecanlandırıyor hem de mutlu ediyor. İnşallah rahmetli Erbakan Hocamızın bıraktığı bu emaneti daha yukarılara taşırız” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Ziyarette Başkan Ayaz Başkan Keleş’e partilerinin hazırlamış olduğu “Milli Kaynak Gelirlerimiz-1” kitabını takdim etti.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2020, 11:54

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24