Of Medya Derneği’nden Yaşar’a hayırlı olsun ziyareti

Of Medya Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne atanan Kurucu Başkan Yüksel Yaşar’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Of Medya Derneği’nden Yaşar’a hayırlı olsun ziyareti

Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne atanan Kurucu Başkan Yüksel Yaşar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Yaklaşık 2,5 yıldır Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Yaşar, 2019 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açılan Mahalli İdarelerde Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavını kazanarak göreve asaleten atandı.

 

Görevine asaleten atanması nedeniyle Yaşar’ı makamında ziyaret eden Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş ve yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Hacıcaferoğlu, Ahmet Muratoğlu, İmdat Osmanoğlu ve Mustafa Yaşar, yeni görevinde başarılar dilediler.

 

Bu güne kadar aldığı her görevi başarıyla yürüttüğünü ifade eden Başkan Keleş; “Değerli kurucu başkanımız ve arkadaşımız Yüksel Yaşar’ın başarıyla vekâleten yürüttüğü görevine asaleten atanması nedeniyle kendisini tebrik ediyoruz. Bu zamana kadar üstlendiği görevleri başarıyla yürüttüğüne şahit olduk. İnşallah liyakatiyle yeni görevini de aynı başarı ve gayretle yürüteceğine inanıyoruz. Bu önemli göreve atanmanız ilçemiz adına da son derece mutluluk verici bir durumdur. Yönetim kurulu olarak başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı.

 

Nazik ziyaretleri için Başkan Keleş ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Yaşar; “Basın alanında birlikte mesai yaptığımız değerli başkanımız ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın bu özel ziyaretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Yaklaşık 20 yıldır belediyemizin çeşitli kademelerinde görev aldık. Mesai mefumu asla gözetmedik. Eğitime her zaman öncelik verdik. Şükürler olsun bugün buradayız. Sorumluluğumuzun daha da arttığını biliyoruz. Üstlendiğimiz görev, hem kurum içinde hem de kurumlar arasında önemli bir görev. Hem personelimize en iyi şekilde hizmet verebilmek, hem de kurumlar arası ilişkilerde kurumumuzu en iyi şekilde temsil etmenin gayretinde olacağız. Bizlere güvenerek hem vekaleten hem de yeniden asaleten bu göreve atayan Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu’na teşekkür ediyorum. Çalışma azim ve kararlılığımız artarak devam edecektir. İnşallah bize güvenenleri ve bizim için güzel dilek ve temennilerde bulunan değerli dostlarımızı mahcup etmeyeceğiz. Yüce rabbim yardımcımız olsun” diye onuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24