Of Medya Derneğinden Muhtarlar Derneğine ziyaret

Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş ve Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Yaşar Of Muhtarlar Derneği Başkanı Habip Hacımustafaoğlu’nu ziyaret ederek Muhtarlar Gününü kutladılar.

Of Medya Derneğinden Muhtarlar Derneğine ziyaret

Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş ve Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Yaşar, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Of Muhtarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Habip Hacımustafaoğlu’nu ziyaret ederek Muhtarlar Gününü kutladılar.

Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş ziyarette yaptığı konuşmada; “Ülkemizin dört bir yanında en ücra köşesinde halkın seçtiği halkın temsilcisi Muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü tebrik ediyorum. Muhtarlarımız kıt imkanlarlarla vatandaşın sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyor. Son yıllarda devletimiz muhtarlarımıza önemli sosyal imkanlar sağladı. Bunun yanında halka hizmet sunma açısından imkan ve yetkilerin de artmasını arzuluyoruz. Şayet muhtarlarımızın imkanları artırılırsa devlet millet kaynaşması daha da artacağına inanıyoruz. İnşallah imkanların ve yetkilerin arttığı bir muhtarlık düzenlemesi yapılmasını temenni ediyoruz. Bu özel gününüzü tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.” dedi.

Başkan Keleş ve Yaşar’a nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkanı Hacımustafaoğlu; “Bu anlamlı günde bizleri ziyaretiniz ziyadesiyle memnun etti. Halkımızın haklı sesini duyurması bakımından basın çok önemli bir araçtır. İnşallah sizlerin de desteği ile güzel hizmetler yaparız. Allah bu yolda bizleri mahcup etmesin” sözleriyle duygularını ifade etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24