Of Medya Derneğinden Kaymakam Fırat’a Hoşgeldin Ziyareti

Of Medya Derneği üyeleri Of Kaymakamlığına atanan Kaymakam Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret etti.

Of Medya Derneğinden Kaymakam Fırat’a Hoşgeldin Ziyareti

Şanlıurfa-Akçakale Kaymakamlığından Of Kaymakamlığına atanan ve görevine 16 Aralık tarihinde başlayan Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret eden Of Medya Derneği üyeleri, Kaymakam Fırat ile sohbet edip dernek hakkında bilgi verdiler.

 

Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Fırat, dernek üyelerinin birlikteliğinin çok güzel olduğunu belirterek kendilerine görevlerinde başarılar diledi.

 

Kaymakam Fırat'a dernek hakkında bilgiler veren Başkan Ahmet Muratoğlu, medyanın ikinci büyük güç olduğunu ve bunun bilinciyle hareket ettiklerini söyledi.

 

Muratoğlu, "2013 yılında gazeteci arkadaşlarla kurduğumuz Medya Derneğini, Of'a ve Of halkına medya aracılığı ile daha iyi hizmet etmek amacıyla kurduk" dedi.

 

Ziyarete, Of Medya Derneği Başkanı Ahmet Muratoğlu, Başkan Yardımcıları İzzet Keleş ve Ömer Alkan, Dernek Sekreteri Fahri Hacıcaferoğlu, Sayman İmdat Osmanoğlu, Denetleme Kurulu Başkanı Yüksel Yaşar ve Yardımcısı Murat Gözütok ile Dernek Üyeleri Harun Yılmaz, Mustafa Yaşar ve Selman Yaşar katıldı. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24